Krzychu25 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Z 3GHz byś wycisnął. Ja na 3,04 mam płynność w gta na najwyższych szczegółach a sówaki na 50,50,50(nie lubię tłoku na ulicach) i 100. Więc jest nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart0ssy Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Coś nie wierzę, że te 3 fazy wytrzymają cztery rdzenie w takim taktowaniu i do tego w 65 nm. Może ktoś inny się wypowie. Na razie dla testu dam te 2.8. Zobaczę co będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jest jakiś mod telefonu do gta4? jakiś lepszy wygląd żeby miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Po pewnej misji dostajesz od Playboya chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 chodzi mu pewnie o to, żeby nie wyglądał jak wycięty z papieru :P Sporo szukałem ale nic nie znalazłem na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 chodzi mu pewnie o to, żeby nie wyglądał jak wycięty z papieru :P Sporo szukałem ale nic nie znalazłem na ten temat.to chyba nie jest proble zeby ktoś od nich zrobił jakiś lepszy telefon? modyfikacje duzo trudniejsze robią a ten telefo aż razi w tej grze wygląda jak nie wiadomo co. jakaś nokia n95 chociaż by sie pzrydałą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Poszukaj na stronach typu gtagaming itd z tego co kojarzę to byly nowe skiny phonow ale zbyt zmeczony jestem zeby szukac teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Poszukaj na stronach typu gtagaming itd z tego co kojarzę to byly nowe skiny phonow ale zbyt zmeczony jestem zeby szukac teraznie jestem za dobry w szukaniu hehe. ale jak coś znajde to dam linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=352 o to ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 3351861[/snapback] zaraz wypróbuję czy działa install mit SparkIV C:\Programme\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\anim\cutsprops.img öffnen und csdecentmobile.wdr suchen erzätsen.fertig ,backup nicht vergessen!!! moschus booster500ml@hotmail.de i nie wiem co tu zrobić ten plik ma inną nazwe i nic nie podminia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Otwierasz cutsprops.img Sparkiem, szukasz w nim csdecentmobile.wdr, robisz jego kopie zapasową i importujesz ten z moda. Nie znam niemieckiego w ogóle, ale raczej o to chodzi ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jest już 50% spolszczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Wy czekacie z przejściem gry aż pojawi się spolszczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja zrobiłem w ten sposób że już przeszedłem, a drugi raz przejdę sobie nudną zimą jakoś po upgrade sprzętu (czyli na wyższych detalach i płynniej) + ze spolszczeniem + inne wybory w fabule niż te których dokonałem teraz :) Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Mam ten sam plan. Na konsoli grę przeszedłem + dodatek, a zimą w końcu kupie nowy sprzęt i zagram w dozbrojone dodatkami GTA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Wie ktoś, czy ta część spolszczenia działa z tym neative trainer (czy jak to się nazywa), który ma np. Seba? Poprzednia wersja wyłączała trainer i "ukradła" teksturę skylina :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Mam ten sam plan. Na konsoli grę przeszedłem + dodatek, a zimą w końcu kupie nowy sprzęt i zagram w dozbrojone dodatkami GTA ;]Ja mam podobny tylko że jeszcze u siebie w GTA4 nie grałem ani nie przeszedłem ;]. Upgrade kompa taki, że pociągnie to [ciach!]o w 1440x900 all maxed aax4 af x16 plus mody na tekstury i inne fajne graty@60FPS - chyba sobie na taki sprzęt jeszcze poczekam :lol: Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 zna ktoś może jakiś trick tak aby w ustawieniach grafiki coś wyłączyć a nie stracić na jakości wink3.gif ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianhg Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ja mam p4 3.00 Ghz, ati radeon x1550 512 mb, 2gb ram. Jak myślicie pójdzie na minimalnych detalach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Nie pamiętam czy p4 ma obsługę wymaganych sse ale i tak bedzie bardzo ciężko raczej nierealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianhg Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 wyczytałem że na jednordzeniowym to niby jest że nie pójdzie ale ktoś napisał że na jednordzeniowym spokojnie mu chodziło więc są różne spekulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Każdy może sobie pisać. Ja uruchomiłem GTA 4 na N95 8GB. Ktoś przekonany ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 prześlesz mi go mmsem :D? Coś nie mogę dorwać porządnych fur w tej grze. Mam już od jakiegoś czasu całą mapę odblokowaną, a znalezienie @ferrai czy porshe graniczy z cudem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 to ja panowie?? Czy są jakieś zbendne bajery w ustawieniach grafiki?? czy np taki HUD jest potrzebny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 HUD i tak przecież znika, a czy jest potrzebny - odpowiedz sobie sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 no dobra a moja 1 cześć pytania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Co to wogóle za pytanie. Chyba po to są różne ustawienia żeby na coś wpływały. Każda zmiana jakiejś opcji w dół odejmie ci trochę detali, czy to zauważysz czy nie to już inna kwestia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DollarMan Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 @Harry Lloyd Grasz w GTA IV na sprzęcie w sigu? Jakim cudem ci to działa na 9400GT... przecież to złom kompletny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 @Harry Lloyd Grasz w GTA IV na sprzęcie w sigu? Jakim cudem ci to działa na 9400GT... przecież to złom kompletny. http://www.youtube.com/watch?v=Yga5qDpPoGQ...feature=related Mi się udało to odpalić na A64 X2 3600+ i 7600GS... ale nie było to grywalne w jakimkolwiek stopniu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Nie gram, grałem na GTX 260. Teraz złożyłem HTPC, kompa do grania zrobię pewnie jak wyjdzie jakiś GTX 300, plus Core i5. A grać pewnie się by dało na niskich detalach, ale tak to już wolę na konsoli, zresztą tam mam TLaD. Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...