SPEEDY2005 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 najnowsze sterowniki, wgrany patch 1.4.0 .... zdefragmentowany dysk ?? Najnowsze stery są, świeży sytem, patha zaraz zainstaluje i sprawdze, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Tripsta podaj konfig kompai7 920 hd 5870 6 gb ddr3 wszystko na stock, jak na razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Tripsta, myślę że na karcie NV nie miałbyś takich problemów z wodą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Tripsta, myślę że na karcie NV nie miałbyś takich problemów z wodą. Świetnie mu pomogłeś . Bo na ATI grafika wygląda inaczej niż na NV... Nie wiem co wywołuje ten problem, ale sam mam karte ATI i woda wygląda tak jak ma wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 ten problem dotyczy tylko serii 5000, woda i cienie nie wygladaja tak jak powinny wygladac w gta 4, z tego co wiem to ati pracuje nad fixem do tego, ale kiedy on wyjdzie to niewiadomo, moglby ktos zrobic kilka screenow wody na najwyzszych detalach, albo jakis maly filimik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Czyli jednak mialem racje, choc na radeonach rzeczywiscie sie nie znam :) Zawsze mogłem napisać coś w stylu "wywal to g... - kup NV" ale jak widac sie powstrzymalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Włodi nie miałeś racji bo inne karty ATI nie mają problemów z tą grą. Widać, że za NV byś oddał życie. Opinia fanboya nie pomaga w rozwiązaniu problemu, a starsze karty ATI generują normalny obraz taki jak i karty NV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Co do kluczy to mnie po formacie (XP>7) to mnie też nie prosiło, ale za to już z LIVE'm nie dałem sam rady, bo nie rozumiem czemu do cholery oni chcą abym się najpierw zalogował, a dopiero potem zarejestrował, no ale w końcu pomógł mi kolega, który jest tu zbanowany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Włodi nie miałeś racji bo inne karty ATI nie mają problemów z tą grą. Widać, że za NV byś oddał życie. Opinia fanboya nie pomaga w rozwiązaniu problemu, a starsze karty ATI generują normalny obraz taki jak i karty NV.Inne nie, problem dotyczy sterownikow pod nowe Radeony. Poczytaj strone AMD, moderka pisala, ze jest to "difficult to fix, take some time". Wiec sobie poczekaja ci, ktorzy maja 5xxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) Przyznać trzeba, że ATI nie popisało się ze sterownikami pod nowe karty. W ogóle pierwszy raz widze, żeby było aż tyle problemów z nowymi kartami. W serii 4xxx, aż takich problemów nie było w czasie premiery. A tak na marginesie to problem cieni w GTA dalej istnieje w 5xxx? Edytowane 27 Listopada 2009 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Pisalem o tym ;) Napisali, ze zajmie im to bo niby jest trudne w naprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Rozgryzłem już o co chodzi z kluczem do LIVE. Mianowicie w folderze XLive jest ten plik Token.bin dla każdej gry. W przypadku GTA IV ten plik jest generowany podczas aktywowania gry. Wczoraj to zauważyłem na testowym Windowsie. Do tej pory zastępowałem go zawsze starym plikiem, a jak się okazuje gdy tego nie zrobimy to nas LIVE o seriala nie prosi. Wskazuje to na to że ten Token.bin zawiera jakieś informacje o aktualnej instalacji Windowsa, bo nie może to być raczej związane ze sprzętem skoro oba Windowsy mam na tym samym kompie. Tak więc jeśli zawsze będziemy mieć świeży Token.bin to LIVE nas nie będzie prosić o seriala, więc teoretycznie nie powinno być problemów ze zużyciem klucza. Natomiast problem dalej występuje w grach które nie posiadają aktywacji, tym samym plik Token.bin może dla nich być wygenerowany tylko przez podanie klucze przy logowaniu do LIVE. Sprawdziłem Fallout 3 na testowym Windowsie no i niestety pyta mnie o klucz. Tak więc w tej chwili istotne jest czy da się coś zrobić (jakies pliki/wpisy w rejestrze) aby pliki Token.bin z innego systemu operacyjnego działały na nowym systemie, no i czy dla wszystkich gier jest ten limit 10 wprowadzeń klucza. Ogólnie to dość popularny temat na forum GfWL, więc chyba tam to wszystko napiszę, może uda się coś wyjaśnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Harry daj znac jak czegos sie dowiesz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Chłopaki potrzebuje pomocy, na misji gdzie skacze motorem i mam wejsc do helikoptera za cholere nie umie wejsc. Naciskam jak głupi spacje i nic..... juz nie mam pomyslu, E i F też używałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Moje ulubione auto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Masz jakieś lepsze tekstury? Podaj linka do jakiś fajnych ulepszeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Obecnie gram bez ani jednego moda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pytanie, czy doszedł już ktoś jak zrobić swoiste "god mode" ? :) Widziałem w necie trainery, ale one działają tylko w MP, więc w kij z nimi. :? Poprawnie działającego na SP z najnowszą łatką jeszcze nie widziałem. Chciałbym pobawić się w spokoju z fizyką. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czesc, Wlasnie zainstalowalem sobie znow gre :) Jakie mody byscie polecali? Wczesniej gralem bez modow, wiec nie wiem co jest dobre, a co nie. Chcialbym cos na realizm, lepsze samochody i upiekszenie grafiki (np wlaczenie AA)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Okazuje się, że po zainstalowaniu najnowszego patcha (1.0.4.0 z listopada) na spolszczoną grę (z gtapolska.pl) gra nie chce się uruchomić. Pomaga tylko usunięcie spolszczenia i zainstalowanie na nowo najnowszego patcha. Szkoda. Znów muszę grać po angielsku. Nie wiecie czy już rozwiązano ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 U mnie na patchu 1030 wszystko działa razem ze spolszczeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zieger czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że problemy występują na najnowszym patchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 O matko. Pytasz czy rozwiązano problem. Rozwiąż go sam instalując starszy patch, a nie zadajesz bezsensowne pytania zarzucając mi nieudolność czytania ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ziger to bardziej byl post z informacją jak poradzić sobie z tym problemem bo z tego co czytałem na innych forach ludzie płaczą, że im sie gra nie włącza a wystarczy zrobić to co opisałem wyżej. Pytanie zadałem z czystej ciekawosci, moze ktos z was wie co i jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pytanie, czy doszedł już ktoś jak zrobić swoiste "god mode" ? :) Widziałem w necie trainery, ale one działają tylko w MP, więc w kij z nimi. :? Poprawnie działającego na SP z najnowszą łatką jeszcze nie widziałem. Chciałbym pobawić się w spokoju z fizyką. ;)To słabo szukasz. GTAIV SIMPLE NATIVE TRAINER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 filmiki z tej serii są dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nie wiem istnieje osoba interesująca się jako tako GTA, która tego nie oglądała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udalo sie komus zwalczyc problem z deadzone kierownicy? Czytalem duzo postow jakis czas temu i jedyna solucja bylo... zmniejszenie ratio do 170 stopni co jest conajmniej szmieszne. Pojawilo sie moze jakies nowe rozwiazanie tego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Czy jest gdzies (poza tym na pierwszej stronie) jakis jeden mod na wszystkie samochody? Na gtaforums sa mody na poszczegolne auta, ale nie ma jednej paczki ze wszystkim. Mozecie cos polecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) A FAQ z pierwszej strony widziales? ps. sorry nie doczytalem. wczesniej jeszcze ktos podawal inna paczke z wozami, chyba seba Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...