KitKat Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) "Instalator wykryl, ze wersja dodatku Service Pack tego systemu jest nowsza niz aktualizacja, ktora chcesz zastosowac. Nie ma potrzeby instalacji tej aktualizacji." Czyli dalej jestem w [gluteus maximus];/ Można ściągnąć ten plik(msvcrt.dll) z internetu i po prostu podmienić, ale nie gwarantuję, że to nie spowoduje żadnych problemów. Edytowane 9 Maja 2010 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castor Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Można ściągnąć ten plik(msvcrt.dll) z internetu i po prostu podmienić, ale nie gwarantuję, że to nie spowoduje żadnych problemów. Probowalem tego kiedys, ale ten plik jest jakis chroniony czy tam uzywany przez system i nie mozna go podmienic na wersje podstawowa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zawsze mozesz sprobowac go podmienic w trybie awaryjnym, ewentualnie z jakiegos linuxa na livecd a jak nie to w ostatecznosci isc do kogos z dyskiem i podmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardow Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 A u mnie gdzieś po około 10~ minutach gry gra co ok 2 sekundy łapie krótkotrwałe frezzy wszystkie detale na medium kazda wartość >>'density'=15,cienie=0 1024x768-85hz sprzet amd athlon 4800+x2 3,0ghz ref.gf 8800gtx 2 gb ddr800 cl5 chieftec gps550 ab samsung f3 hd502hj win xp sp3 partycje zdefragmentowane do porządku O&O Defrag.Wgrywałem patche i nie pomaga ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castor Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Tryb awaryjny tez nie pozwala na podmiane pliku.. Co robic? Moze jest jakies narzedzie, ktore potrafi to zrobic?? Za bardzo nie chce mi sie formatowac lapka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 W takim razie sprobuj jakiegos linuxa na livecd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 "Perhaps there, things will be different". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) "Perhaps there, things will be different". Jest tam też Half-Life 2 Episode 3 ciekawe <_< , ale to już inny temat Wracając do GTA to było do przewidzenia tak samo jak to, że znowu będzie obsuwa względem PC o dobre pół roku jak nie więcej. Edytowane 17 Maja 2010 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Klimaty lat 80-tych i Miami mi w Vice city pasowały. Ciekawe w jakim okresie będą się rozgrywały wydarzenia z nowej części ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pytanko: czy patche muszę mieć wszystkie czy wystarczy najnowszy? Niemam neta w domu więc chcę ściągać jak najmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Najnowszy wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) witam, moim problemem jest to, że w grze nie ma ognia, wytryski wody są czarne, jak nasz bohater zbija szybę - jej kawałki także są czarne, jeżeli jedzie się po piasku, unoszony ku górze piasek także jest czarny. film nie jest mojego autorstwa ale dokładnie obrazuje mój problem: http://www.youtube.com/watch?v=TpvKckXKyDY to samo występuje w dodatku: GTA:EFLC [GRA JEST ORYGINALNA] Edytowane 7 Czerwca 2010 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrade Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, zmieniłem kartę z NV na AMD i mam jakąś dziwną kasze, stery najnowsze. znacie jakieś rozwiązanie ? Pozdrawiam. Edit:Harry Lloyd, dokładnie, dziękować Edytowane 13 Czerwca 2010 przez xtrade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Znaczy chodzi ci o Noise Effect w TLaD, który można wyłączyć w opcjach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Czy w GTA:IV gra dużo ludzi w trybie multiplayer (wersja PC)? Często jak wchodzę na online to praktycznie nikogo nie ma i jakoś nie sądzę aby nikt nie grał w multi. Jakieś ustawienia mogą mieć wpływ na ilość widocznych graczy online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja z początku roku grałem i było minimum ludzi. Multi w wersji PC zupełnie nie wypalił, prawie nikt nie gra, a z tych co grają większość to cziterzy lub moderzy. Jak raz wszedłem na Free Mode to takie cuda tam sie działy że szczena mi opadła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Grają grają, uaktualnij gre do najnowszej wersji to znajdzie ci co najmniej 20 serwerów, może nie są obsadzone na maxa, ale da się trafić na 20 graczy na jednym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Yyy, nie da sie grać online bez najnowszego patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja jakoś grałem całkiem nieświadomie na 1.0.6.0 i były serwery, ale mało, po aktualizacji do 1.0.7.0 serwerów mam dwa razy tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) mam wersję ze steam więc teoretycznie sama z siebie powinna być aktualna. Przed momentem sprawdzałem i nadal pusto niezależnie od trybu rozgrywki - wchodziłem przez EFLC. W podstawowej wersji nie mogę wyciągnąć telefonu (wątek fabularny już mam za sobą). Można coś z tym zrobić? Edytowane 26 Czerwca 2010 przez crazyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) To nie wiem jakim cudem grałeś skoro przy logowaniu do LIVE jest konieczność aktualizacji, albo nas wylogowuje. I nie ma tu czegoś takiego jak serwery, tu jest matchmaking. Nie stworzysz własnej gry jeśli jest dostępna inna w danym typie gry. Do tego matchmaking dobiera graczy systemem TrueSkill, czyli losowo nie można trafić na wszystkich graczy świata, tylko na tych z podobnym TrueSkill. Epizody mają osobne tryby multi, nie możesz grać z ludźmi z IV, ani między epizodami. Na konsolach w multi dodatków tez mało kto gra. Edytowane 26 Czerwca 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 No to szkoda, że w multi też jest podział. Da się coś zrobić z tym brakiem telefonu w podstawowej wersji? Sprawdzałem czy klawisze mi się nie przestawiły czy coś i nic to nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Umm... brak telefonu? Strzałka w góre domyślnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Tak przypadkiem znalazłem test 146 procesorów w GTA IV, może kogoś zainteresuje http://www.hardware.fr/articles/778-12/comparatif-geant-146-processeurs-intel-amd.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 (edytowane) To tak fizycznie te proce, czy zmieniali taktowania żeby pasowało? Bo jak to pierwsze to lol. :) Jak widać trzy rdzenie wystarczają, to samo u mnie obserwowałem bawiąc się z koligacją. Zapewne mało gier na klocku wykorzystuje sześć wątków (3 rdzenie z HT), i pewnie tak też jest z GTA IV, choć w tej grze akurat by się to przydało. Edytowane 13 Lipca 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Gta4 to konwersja z x'a tak jak większość gier dlatego 3-rdzenie w większości przypadków wystarczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 gta4 @ x4 925 stock + 8gb ram + hd5870 @max low settings 2gb 15-20fps :lol: :lol: :lol: @ 8400x2100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 WOW! To robi naprawdę wielkie wrażenie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 "jezeli nie odpisalem na PW odp brzmi NIE" - to jest lepsze :lol2: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Celownik przecięty jest na pół? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...