Skocz do zawartości
KaxxL

Gta 4

Rekomendowane odpowiedzi

"Instalator wykryl, ze wersja dodatku Service Pack tego systemu jest nowsza niz aktualizacja, ktora chcesz zastosowac. Nie ma potrzeby instalacji tej aktualizacji."

Czyli dalej jestem w [gluteus maximus];/

Można ściągnąć ten plik(msvcrt.dll) z internetu i po prostu podmienić, ale nie gwarantuję, że to nie spowoduje żadnych problemów.

Edytowane przez KitKat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można ściągnąć ten plik(msvcrt.dll) z internetu i po prostu podmienić, ale nie gwarantuję, że to nie spowoduje żadnych problemów.

Probowalem tego kiedys, ale ten plik jest jakis chroniony czy tam uzywany przez system i nie mozna go podmienic na wersje podstawowa..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie gdzieś po około 10~ minutach gry gra co ok 2 sekundy łapie krótkotrwałe frezzy wszystkie detale na medium

kazda wartość >>'density'=15,cienie=0

1024x768-85hz

sprzet

amd athlon 4800+x2 3,0ghz

ref.gf 8800gtx

2 gb ddr800 cl5

chieftec gps550 ab

samsung f3 hd502hj

win xp sp3

partycje zdefragmentowane do porządku O&O Defrag.Wgrywałem patche i nie pomaga ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Perhaps there, things will be different".

Jest tam też Half-Life 2 Episode 3 ciekawe <_< , ale to już inny temat

Wracając do GTA to było do przewidzenia tak samo jak to, że znowu będzie obsuwa względem PC o dobre pół roku jak nie więcej.

Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, moim problemem jest to, że w grze nie ma ognia, wytryski wody są czarne, jak nasz bohater zbija szybę - jej kawałki także są czarne, jeżeli jedzie się po piasku, unoszony ku górze piasek także jest czarny.

film nie jest mojego autorstwa ale dokładnie obrazuje mój problem:

http://www.youtube.com/watch?v=TpvKckXKyDY

to samo występuje w dodatku: GTA:EFLC [GRA JEST ORYGINALNA]

Edytowane przez Puchacz1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w GTA:IV gra dużo ludzi w trybie multiplayer (wersja PC)? Często jak wchodzę na online to praktycznie nikogo nie ma i jakoś nie sądzę aby nikt nie grał w multi. Jakieś ustawienia mogą mieć wpływ na ilość widocznych graczy online?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Ja z początku roku grałem i było minimum ludzi. Multi w wersji PC zupełnie nie wypalił, prawie nikt nie gra, a z tych co grają większość to cziterzy lub moderzy. Jak raz wszedłem na Free Mode to takie cuda tam sie działy że szczena mi opadła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam wersję ze steam więc teoretycznie sama z siebie powinna być aktualna. Przed momentem sprawdzałem i nadal pusto niezależnie od trybu rozgrywki - wchodziłem przez EFLC.

W podstawowej wersji nie mogę wyciągnąć telefonu (wątek fabularny już mam za sobą). Można coś z tym zrobić?

Edytowane przez crazyPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

To nie wiem jakim cudem grałeś skoro przy logowaniu do LIVE jest konieczność aktualizacji, albo nas wylogowuje. I nie ma tu czegoś takiego jak serwery, tu jest matchmaking. Nie stworzysz własnej gry jeśli jest dostępna inna w danym typie gry.

Do tego matchmaking dobiera graczy systemem TrueSkill, czyli losowo nie można trafić na wszystkich graczy świata, tylko na tych z podobnym TrueSkill.

Epizody mają osobne tryby multi, nie możesz grać z ludźmi z IV, ani między epizodami. Na konsolach w multi dodatków tez mało kto gra.

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

To tak fizycznie te proce, czy zmieniali taktowania żeby pasowało? Bo jak to pierwsze to lol. :)

Jak widać trzy rdzenie wystarczają, to samo u mnie obserwowałem bawiąc się z koligacją.

Zapewne mało gier na klocku wykorzystuje sześć wątków (3 rdzenie z HT), i pewnie tak też jest z GTA IV, choć w tej grze akurat by się to przydało.

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi