Black_war Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Dwayne i Playboy x" No więc nie wiem co zrobić ;) Zabić Dwayna czy Playboya, w sumie bardziej lubię Dwayna i chętnie zabiłbym Playboya, ale mam u niego mission progres 66%.. Co z tą pozostałą misją? help mi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja zabiłem Dwayna :F Pewnie jakbym zabił Playboya to bym miał u Dwayna misje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Kilka stron temu było o tym pisane. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Co sie stanie:)" Jak zabijesz Dwayna to tylko Playboy sie na ciebie obraza, a jak unicestwisz Playboya to dostajesz jego chate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "A co sie stanie?" A z irlandzkimi braciszkami to jak to jest, ja zostawilem gline i dostalem bonusa. Co ciekawego bym dostal zostawiajac przy zyciu tego drugiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ah... To mogłem Playboya zabić ! :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "sasasasa" To ja wiem, że dostane chatę, ale co z tym zaległym zadaniem? Mam 66% u Playboya.. Jakie jest 3 zadanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Żeby auto przy save zostało przed budynkiem musisz zatrzymać się w wyznaczonym żółtym polu przed hotelem.No właśnie to jest dziwne... raz zostawiam i stoją, a niekiedy sobie pfff-znikają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 no wlasnie tak mi znikło moje ulubione zółte porsche, w momencie gdy robi sie wiecej save hous`ów poprostu znikło :( (mimo, że stało w wyznaczonym obszarze i kilkukrotnie z nim tam bez problemu savowałem) taki jeden z bug`ów: zauwazyliście, że autobusy jezdza po ulicach tylko wtedy gdy podczas jakiejś misji kogoś scigamy? Tak to tylko stoją na przystankach/poboczach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 U mnie jeżdżą normalnie, podczas gdy ja jeżdże sobie swobodnie po mieście. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 to masz chyba wgranego moda, bo normalnie to nie jeżdżą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "sasasasa" To ja wiem, że dostane chatę, ale co z tym zaległym zadaniem? Mam 66% u Playboya.. Jakie jest 3 zadanie? To jest wlasnie 3 zadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 No tak, mam wgranego moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Uff... Wczoraj skończyłem - ostatnia misja jest baaaardzo wkurzająca przez głupie błędy i skrypt, dwie godziny stracone - ale może jestem sprawny inaczej ... Creditsy to przegięcie - jak krótkometrażowy film dokumentalny, a ludzi jak w książce telefonicznej :) Właśnie zaliczyłem wyścigi - porażka, komputer jeździ jak idiota. Teraz poluję na gołębie - włażenie na szpital przypomniało mi wspinaczkę po schodach w FF7 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektra Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Pytanie techniczne. Czy da się grać bez płyty? Jeżeli tak to jak? Mam oczywiście oryginał od cenegi, ale korzystam dość często z napędu i ciągłe żonglowanie płytami jest wkurzające. Nie muszę dodawać, że gra bez płyty w takich warunkach jest całkowicie legalna i nie ma nic wspólnego z tzw. piractwem. PROSZĘ O POMOC, BO SZLAG MNIE TRAFIA Z TĄ ŻONGLERKĄ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 spróbuj http://www.cdrinfo.pl/artykuly/securom7/strona2.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Odnosnie znikających samochodów przed domkiem, to przy wysiadaniu należy wdusić i przytrzymać klawisz "F"... wtedy słychać jak gdyby takie "tryt" - wyłączenie radia... Wtedy jak wsiadamy do samochodu to Niko włącza radio i silnik, jak krótko wdusimy "F" przy wysiadaniu to jak wsiadamy to chodzi silnik i gra radio. A wiec krotko mowiac, trzymajmy długo "F" bo nam wozek buchną ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nigdy nie przytrzymuję "F", czasem nawet zostawiam otwarte drzwi i jeszcze nigdy mi auto nie "zniknęło" - 52% gry za mną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Mi też nigdy nie znika, chyba że po wyjściu z gry i ponownym jej uruchomieniu i wczytaniu ostatniego sejwa - no cóż, wtedy wozu nie ma :D Spróbuję ten myczek z "F" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nigdy nie przytrzymuję "F", czasem nawet zostawiam otwarte drzwi i jeszcze nigdy mi auto nie "zniknęło" - 52% gry za mną. Ja tak samo, więc kowal musisz mieć jakiegoś upierdliwego buga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Hehe, nie jest źle ;) Zawsze wsiadam w jakiś lepszy wozik to do okoła od razu jeżdżą same nowości i jest wtedy w czym wybierać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1612 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 witam ja mam wielki problem z GTA 4 ponieważ gdy uruchamiam grę to pojawia się błąd dd3d30 grę kupiłem 6 grudnia i do dziś nie mogę rozwiązać tego problemu mam sapphire radeon HD 3870 1gb RAM core 2 duo 1,86 system XP media center edition SP3 najnowsze sterowniki DX __________________ czy to wina mojego systemu napiszcie co i jak mam zrobić żeby zadziało sterowniki do karty pobrałem ze strony http://www.sapphiretech.com/po/ proszę o odpowiedz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Kojarzy mi się to z bibliotekami DirectX. Dokup przynajmniej 1GB ramu i podkręć procesor. A ten "system XP" ma jakieś service packi ? Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Troche mało ramu masz, ale to chyba raczej nie jest przez to. Chociaż nigdy nie słyszałem jeszcze o takim błędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Przydał by się mod usprawniający mapę, bo ta jest strasznie biedna, nie ma na niej wielu obiektów (mogły by się pojawiać po pierwszym odwiedzeniu) a i brak możliwości definiowania własnych punktów trochę doskwiera. Swoją drogą co to za miasto gdzie jest 5 sklepów z ciuchami? Gdzie można kupić gadżety jak okularki czy kapelusz, bo można je założyć ale nie znalazłem gdzie kupić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mam 512mb ram na karcie jak zrobić żeby odpalić grę na full detalach??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 W katalogu gdzie masz zainstalowaną grę tworzysz plik tekstowy o nazwie commandline i piszesz w nim takie coś: -norestrictions Następnie odpalasz grę i nie masz już żadnych ograniczeń ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mam za sobą 30% gry. Podsumowując dotychczasową rozgrywkę mogę powiedzieć, że gra jest świetna. Ludzie, fizyka, zniszczenia... wszystko fajnie zrobione, wciąga i sprawia, że banan się pojawia na twarzy :D Samochody mogłyby mieć trochę twardsze zawieszenia i sprawniej się poruszały - trochę za bardzo pływają. Oprócz optymalizacji i problemów z grafiką nie widzę większych błędów w grze. Raz miałem w czasie odwożenia Romana, w czasie filmiku walnął mi z łokcia i wyrzucił z auta krzycząc "Give me my car!". W Strip Clubie panna spadająca z nieba - chyba tak być nie powinno :D I jeszcze jedno co zauważyłem, gdy wychodzę z taxi Niko stoi na ulicy, taxa odjeżdża a kamera wraz z nią :) I na koniec zmiana karty graf spowodowała zanikanie głosu, tego się nie da wytłumaczyć w żaden sposób chyba. Do fabuły też mam pewne 'ale'. Gra bardzo przypomina Hitmana. Ciągle kogoś zabijamy. Niko jest jak pies na posyłki. Każdemu chce pomagać "Ok, ty nic nie musisz robić, to ja to zrobię za Ciebie!". I szkoda, że nie można dokonywać częściej wyborów czy chcemy kogoś zabić czy go oszczędzić. Taksówki są bardzo pomocne, nie wiem jak było w poprzednich GTA, ale teraz tylko tym się poruszam. Telefon również bardzo przydatny. Tyle ode mnie, idę grać dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie wiecie czy wyjdą jeszcze jakieś patchy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Was tez to wkurza ze jest tak ciemno w zakamarkach, jak robilem ta misje co trzeba po dachach skakac to nie widzialem tych drabinek :/ :D Szkoda ze auta maja takie zawieszenie jak moja mikra 89 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Telefon mnie strasznie wnerwia, zawsze do mnie dzwonia w najmniej odpowiednich momentach. A ten z UL papers (czy jakos tak) to prawdziwy natret. Wiem ze jest opcja zablokowania fabuly w telefonie ale to nie o to chodzi. Jak odmowisz przyjecia misji to nie mina dwie minuty i znow tel dzwoni. Masakra... jak w "real life", z checia bym wyrzucil ten telefon w gta gdyby byla taka mozliwosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...