Kubaror Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Wstawi ktoś tu tego save po misji Clean Gateway. Czy sie nie doczekam ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Wstawi ktoś tu tego save po misji Clean Gateway. Czy sie nie doczekam ?! Wszystkie save: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=390264 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Koncowka gry to jakas makabra :lol2: Potrzeba tam chyba 3ciej reki » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Misja" Prawie od razu sie rozbilem bo nie umiem rownoczesnie sterowac smiglowcem i strzelac-bez kitu potrzebne sa 3 rece :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - Misja Tam nawet nie trzeba strzelać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 W moim zmodyfikowanym pliku jest wylaczony bloom (a raczej bardzo mocno ograniczony) ;) Trochę rozmywa ale mnie się widzi, że to inna metoda renderowania a nie samo "rozmemłanie" obrazu. Przypatrzcie się w słoneczny dzień jak to wygląda. Dodatkowo fajny motionblur jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Standardowy bloom jest calkiem ok ale ten po wcisnieciu P jest tragiczny. O ile motion blur w tym efekcie jest fajny o tyle ogolne rozciapanie obrazu na monitorze juz nie :lol: Sam motion blur by sie przydal ale bez tego czegos co powoduje ze grafika wyglada jak na starym tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Sam motion blur by sie przydal ale bez tego czegos co powoduje ze grafika wyglada jak na starym tv Proszę bardzo, czego dusza zapragnie: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=386262 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) WOW, na tym podgladowym filmiku wyglada super. Zaraz sprawdzam. Dzieki za linka edit. gra z motion blurem wyglada po prostu OBLEDNIE! :) zwlaszcza kiedy gnamy noca przez miasto z wlaczona kamera ze zderzaka/maski :blink: cos pieknego, akurat dzisiaj zaczalem grac od nowa wiec mod jak w morde strzelil :D ps. depth of field wyglada beznadziejnie, w promieniu kilku m od nas wszystko zaczyna sie robic coraz bardziej rozciapane (inaczej to sobie wyobrazalem) Edytowane 14 Lutego 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 hej, mam problem, robilem formata i skopiowalem tylko folder z save i mi nie dziala teraz. zobaczylem przed chwila ze trzeba rowniez przniesc konto na xlive. da sie to jakos teraz naprawic?pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 ps. depth of field wyglada beznadziejnie, w promieniu kilku m od nas wszystko zaczyna sie robic coraz bardziej rozciapane (inaczej to sobie wyobrazalem)Właśnie dlatego wersja konsolowa wygląda beznadziejnie w porównaniu do wersji PC. Powinny jednak być jakieś opcje graficzne do wyboru w konsolowych grach, oczywiście takie które nie wpływają, bądź wpływają marginalnie na framerate. Depth of field w połączeniu z blurem powoduje że gra momentami wygląda obleśnie (parę metrów od postaci wszystko rozmyte). Bloom jeszcze w tej grze nie jest tragiczny, ale mogli się pokusić o normalny HDR. Wersja PC z wyłączonymi zbędnymi efektami i na max detalach dla mnie wygląda cudownie. Może daleko do szczytu technologicznego, ale wg mnie do tej gry grafika pasuje idealnie. Widać jaki RAGE ma potencjał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 WOW, na tym podgladowym filmiku wyglada super. Zaraz sprawdzam. Dzieki za linka edit. gra z motion blurem wyglada po prostu OBLEDNIE! :) zwlaszcza kiedy gnamy noca przez miasto z wlaczona kamera ze zderzaka/maski :blink: cos pieknego, akurat dzisiaj zaczalem grac od nowa wiec mod jak w morde strzelil :D ps. depth of field wyglada beznadziejnie, w promieniu kilku m od nas wszystko zaczyna sie robic coraz bardziej rozciapane (inaczej to sobie wyobrazalem) Więc polecasz "Tweak 5"? Przekonałem się do nowego GTA i od tygodnia niemal mieszkam w Liberty City :) Żałuję jedynie, że tak późno, lecz odstraszały mnie wymagania. Jednak wszystkich, którzy nadal myślą, że nie ma co grać na średnich detalach - jak najbardziej namawiam. Dajcie grze szansę i pograjcie chociaż parę godzin. GTA po prostu wsysa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Koncowka gry to jakas makabra :lol2: Potrzeba tam chyba 3ciej reki » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Misja" Prawie od razu sie rozbilem bo nie umiem rownoczesnie sterowac smiglowcem i strzelac-bez kitu potrzebne sa 3 rece :D:D bo gre stworzono z mysla o graniu na konsoli (pad rulez) ja na X-ie w sumie bardziej sie meczylem aby ten heli dogonic niz pozniej nim sterowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riko10 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Mi przy próbie uruchomienia gry pojawia się błąd "Rockstar Games Social Club: The application has encountered a fatal error and must close". Zainstalowałem .NET Framework 3.5 i .NET Framework 3.5 SP1. i dalej jest to samo PROSZĘ O POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riko10 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Ponawiam PROSZĘ POMÓŻCIE !!! CZY NIKT NA TYM FORUM NIE MIAL TAKIEGO PROBLEMU??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 http://www.google.pl/search?q=Rockstar+Gam...+and+must+close Nie jesteś sam, ludzie podają rożne rozwiązania, jak update IE, wymuszanie kompatybilności Win2k itp... kombinuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkick Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 czy to prawda ze wyłączenie pliku wymiany moze nieznacznie przyspieszyc działanie gta 4 ? ( jezeli chodzi o ciagle doczytywanie). Czy moze jednak gta 4 korzysta w pliku wymiany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 czy to prawda ze wyłączenie pliku wymiany moze nieznacznie przyspieszyc działanie gta 4 ? ( jezeli chodzi o ciagle doczytywanie). Czy moze jednak gta 4 korzysta w pliku wymiany ?Wyłączenie pliku wymiany zawsze przyspiesza system/programy (nie tylko GTA4) ... ale musisz mieć na tyle pamięci aby "zmieścił" się uruchamiany program + śmieci systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Jakby ktoś miał problem z ukończeniem gry w 100% bo np. nie może znaleźć srajoptaków lub innego szmelcu na mapie to polecam ten poradnik. Dziś się przypadkiem na niego natknąłem w pobliskim kiosku. Cena to 29,90zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkick Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 (edytowane) czyli nawet pod XP potrzeba bedzie okolo 4 GB aby przynioslo to jakis efekt... jezeli chodzi o ukonczenie 100 % (czego sam osobiscie dokonalem :) ) to polecam youtube , znajdziemy dobrze przedstawione wszystkie lokacje gołebi ,stuntjumpow,itd... Edytowane 20 Lutego 2009 przez majkick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Czy wiedzieliście, że Nico Bellick to dr House? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 http://www.fileplanet.com/196719/190000/fi...mned-Unlock-Mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h1ghway Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Wie ktos jak rozwiazac ten problem, który zaznaczylem na czerwono? Ogolnie da sie grac lecz jednak troche kluje w oczy. Dla porowananie tak powinno wygladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Te cienie takie są po prostu w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Po zainstalowaniu gry, równiez miałem podobny problem. Mi pomogło wgranie patcha 1.0.1 i zmienienie rozdzielczości i detali na wyższe :) p.s. zastanawia mnie jedna rzecz w tej grze, zazwyczaj na ulicach jeżdżą róznordone samochody, jednak zauwazyłem ze jak trafi sie jakies rzadko spotykane autko, lub Brucie zleci nam znalezienie jakiegoś to na ulicach takich samych pojawia się wtedy bez liku ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Już od GTA3 była taka przypadłość. Zasłyszana opinia, ale widziałem ostatnio na własne oczy na PSP. Kierujesz jakimś autem, nagle zaczyna się ich pojawiać więcej niż normalnie. Jeśli chodzi o zwykłe auta to raczej się tego po prostu nie zauważa, ale na tych rzadko spotykanych, widać doskonale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) To jest z pewnością denerwująca rzecz. Ja to zauważyłem dopiero w GTA Vice City Stories na PSP. Jeszcze bardziej dobija mnie to, że w VCS w czasie pościgu znikają prawie wszystkie samochody(Czasem uda się trafić na pojedyncze samochody). Rozumiem... Blokady drogowe, ale co policja zrobiła z samochodami? Copsy je do wody wrzucili? Jak jest w tej części? Jak jest pościg to samochody normalnie jeżdżą w normalnej ilości? Jak jest z blokadą drogową? Np. jeśli S.W.A.T ustawi samochody i jakieś kolczatki, to normalnie ruch jest zablokowany, czy może samochody cudem znikają i cała pułapka czeka na mnie? Jak się ma policja teraz w GTA IV do wykroczeń i przestępstw? Np. czy za zderzenia z innymi samochodami, mogą nas ścigać? Albo np. za szaleńczą jazdę, czy przejeżdżanie na czerwonym, albo demolowanie przystanków, lamp przez zderzenia? Szczerze mówiąc tego mi brakuje i cieszyłbym się, gdyby za to np. policja mogła nas gonić, jeśli zaobserwowała takowy czyn. :D Edytowane 22 Lutego 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Nie ma tego, i raczej dobrze, bo na początku by to mogło się wydawać spoko, ale zaraz by zaczęło wkurzać, bo policja jest prawie wszędzie, i chyba beznadziejnie by się grało jak byś non stop musiał przestrzegać prędkości i innych przepisów. W końcu to nie symulator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 W sumie to rację masz. Oglądałem gameplaye i tutaj przy 1 gwiazdce się człowiek czuje jak przy 2 w poprzednich częściach. Trochę to dziwne, że jadą sobie 2 sąsiadującymi ulicami 4 radiowozy. A na czym faktycznie lepiej przejść grę? Z tego co czytam w tym wątku i w necie to padem, ale jak jest z celowaniem na padzie? :> Jak coś to dokupiłbym nareszcie pada, GTA i pograłbym sobie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Ja gralem na padzie bo przechodzilem na konsoli, i z pewnoscia wygodniej jest np. latac helikopterem. W samochodzie mozesz jechac ze stala predkoscia, ogolnie to przynajmniej masz wszystkie ruchy w jednym miejscu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam, mam takie pytanie, dziś sprzedałem gta4 na allegro, pytanko takie czy muszę usunąć grę aby dezaktywować klucz do gry by nowy właściciel nie miał problemów z graniem w multi itp?, czy jakoś da radę sam klucz dezaktywować? abym nie musiał usuwać gry, a grałbym sobie na ciastku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...