Hans15336 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jeśli ktoś chętny to mam do sprzedania polski oryginał za 100 zł. Jak nie to idzie na allegro. Za 90zł z wysyłką moge wziąć :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 A to mial byc cudowny patch ktory z zakalca zrobi dobre ciasto :lol2:Rockstar nic takiego nie mówił to użyszkodnicy mieli nadzieje, że liczba fps znacznie wzrośnie, cienie się poprawią, itd. Changelog od początku nie pozostawiał złudzeń odnośnie zwiększenia liczby fps. Jeśli chodzi o mnie to po instalacji patcha w benchmarku mam całe 1.5 fps więcej z 38.09 na 39.59. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 U mnie po instalacji patcha gta się nie uruchamia :lol2: jak milo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Ten zwykly exek to patch prosze pana :wink: U mnie nie bylo problemow z instalacja. A patch wg mnie nic nie poprawil w moim przypadku. Ani zuzycie pamieci sie nie zmniejszylo ani fpsow nie przybylo... A to mial byc cudowny patch ktory z zakalca zrobi dobre ciasto :lol2: Przecież widać że to pełny patch od rockstara :P Dystrybucja przez Live'a będzie chyba tylko "udogodnieniem" a nie kolejną metodą uprzykrzania życia graczom. To ja nie wiem co oni ten tydzień robili. *Certyfikowali* i dodali dwa niepotrzebne pliczki po kilkaset bajtów z opisem pliku. Edytowane 13 Grudnia 2008 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Rockstar nic takiego nie mówił to użyszkodnicy mieli nadzieje, że liczba fps znacznie wzrośnie, cienie się poprawią, itd. Changelog od początku nie pozostawiał złudzeń odnośnie zwiększenia liczby fps. Jeśli chodzi o mnie to po instalacji patcha w benchmarku mam całe 1.5 fps więcej z 38.09 na 39.59. To byl sarkazm :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceFan Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Patch ponoć tak długo wychodził bo został cofnięty czyli nie dostał certyfikacji i musieli poprawiać jak widać z gó** skutkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) jak można ominąć ta blokadę dla kart 256mb bo niestety granie w rozdzielczość 800x600 mnie nie satysfakcjonuje a pozatym na tych parametrach co mam teraz to gra działa bez problemu Edytowane 13 Grudnia 2008 przez robinxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 chyba nikt nie oczekiwał że w tydzień wyjdzie patch cudownie optymalizujący gre... chyba nikt nie wierzy, że kiedyś wyjdzie patch zwiekszający cudownie poziom fps o np 25% u mnie +1,5fps w benchmarku (z 44,5 na 46 w 1680x1050 all high textury medium) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Wgralem patcha i teraz ciesze sie z przyjemnosci grania w PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA BSOD. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dobra olałem tą całą PlaneteGier allegro, właśnie anulowałem zamówienie... Tak się składa że dziś jadę do Opola to przy okazji wbiję do MM po GTA4 W końcu pogram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 A mnie patch poprawił sporo :) Jest płynniej i tesktury już są ok (nie ma białych cieni) Statistics Average FPS: 44.90 Duration: 36.99 sec CPU Usage: 96% System memory usage: 65% Video memory usage: 99% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 40 Detail Distance: 40 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Speakers (SB Audigy) Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 a u mnie patch skaszanił dźwięk. Jadąc samochodem mam szum zamiast odgłosów jazdy i ulicy + po wyjściu z pojazdu cały czas gra radio. ŻAL.R* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 a u mnie patch skaszanił dźwięk. Jadąc samochodem mam szum zamiast odgłosów jazdy i ulicy + po wyjściu z pojazdu cały czas gra radio. ŻAL.R* zauważ,że to jest realistyczne.. wychodzisz auta i słuchać jeszcze radio... to nawet u mnie jest bez patcha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 No to moje testy : Statistics Average FPS: 54.89 Duration: 37.67 sec CPU Usage: 69% System memory usage: 74% Video memory usage: 70% Graphics Settings Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Very High View Distance: 60 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft® Windows Vista" Home Premium Service Pack 1 Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series Video Driver version: 7.14.10.630 Audio Adapter: Głośniki (Creative SB X-Fi) Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz File ID: benchmark.cli To co w podpisie dodatkowo karty @670/1080. Więc nie jest źle :lol2: , a w sterownikach wszystko na jakość , a w grze to co nie jest podane w w/w tekście wszystko na maxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 qrde w laptopie procka nie podkręce ;/ a jak widzę trochę lepszy procek i by gta4 ładnie działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 SAVE Dziekuje i bardzo doceniam udostepnienie save, ale nie chce mi z niego wczytac, tak jakby plik byl uszkodzony, moze ma ktos innego save? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nie pograsz na czyichs sejwach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceFan Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dziekuje i bardzo doceniam udostepnienie save, ale nie chce mi z niego wczytac, tak jakby plik byl uszkodzony, moze ma ktos innego save? Jest zabezpieczenie przed kopiowaniem sejwów nawet swoich do swojego profilu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudd Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zainstalowałem patcha i stery 8.12. W benchmarku żadnych fps nie zyskałem, ale gra chodzi płynniej/stabilniej, tekstury się szybciej ładują, nie ma żadnych przycięć itp. Wszystko mam na maxa. Gdy gra się uruchomiła automatycznie po instalacji patcha jedyny dźwięk który działał to było radio, ale wystarczył restart windowsa i już jest wszystko ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Statistics Average FPS: 30.27 Duration: 37.57 sec CPU Usage: 79% System memory usage: 88% Video memory usage: 95% Graphics Settings Video Mode: 800 x 600 (60 Hz) Texture Quality: Low Render Quality: Low View Distance: 1 Detail Distance: 1 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT Video Driver version: 178.24 Audio Adapter: Głośniki (Urządzenie zgodne ze standardem High Definition Audio) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ Niema co narzekać :wink: Da się grać. Zobaczymy co da patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jest zabezpieczenie przed kopiowaniem sejwów nawet swoich do swojego profilu. Ohoho to chyba masz magiczne sejwy bo moje dzialaja bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
187 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ma ktos podobny problem? po 10min grania wyskakuje komunikat ze program gta IV przestal dzialac zamknij.... mam viste ultimate x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jest zabezpieczenie przed kopiowaniem sejwów nawet swoich do swojego profilu. No to cudownie poprostu, nie bede przechodzic od nowa, moze kiedys. Gta4 bye... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Ja pier... a było pisane zrób ktoś ten faq w końcu, save działają, nie jest to żadne zabezpieczenie, wystarczy czytać to co nieraz było tu pisane. E tam przesadzasz mi tam dzialaja. :D Problem jest taki ze po formacie i ponownym zainstalowaniu gry musisz na nowo zalogowac sie Games for Windows w zwiazku z czym w odpowiednim katalogu zostanie utworzony katalog z twoim profilem o unikalnej nazwie, tzn innej niz na poprzednim systemie. Innymi slowy: format, instalacja, logowanie do gfw i dopiero wtedy zgrywasz sejwy do nowo utworzonego katalogu z twoim profilem. LINK do youtube dla mniej kumających krok po kroku. Edytowane 13 Grudnia 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 parę stron wcześniej jest jakaś metoda jak wgrać save a patch nie poprawia szybkości wczytywania menu, jakiś update social clubu był po którym musiałem sie zalogować ręcznie i mimo ze patcha nie zainstalowałem menu wczytuje sie szybciutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Po patchu nie wywala mnie juz do pulpitu jak jestem na drugiej wyspie, wiec costam pozmieniali, ale buraki z teksturami w niektorych momentach dalej sa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceFan Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 U mnie i bez patcha menu jest praktycznie od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 A propo sejwow , moze by tak jakis samarytanin zapodal pierwszego sejwa z drugiej wyspy ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mógłby mi ktoś dać kilka SS z grafiką wszystko na Ultra High (czy tam jakie tam u was są ustawienia ;D) bo chciałbym zrobić kilka porównań z wersją konsolową. Najlepiej jakieś widoczki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Jak nie macie dźwięków lub nie zawsze zrestartujcie grę lub Windowsa. Ale bug z huśtawką dalej jest ^_^ (dla niewtajemniczonych... wjeżdżamy w huśtawkę i nas odpycha w kosmos i się samochód palić zaczyna) Edytowane 13 Grudnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...