Gość MaRuH Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nooo w końcu mam gierkę, kupiłem w MM za 149zł ehh bo mieli tylko wydanie od cenegi, no ale nic :razz: Tera biorę się za instalację, za jakiś czas zdam relację jak to u mnie łazi :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Q1ntOt_QEb0 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Q1ntOt_QEb0 :lol: :lol: ciekaw jestem oceny gta4 od kominka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 No dobry ten filmik z Adolfem w rolach glownych ktos musial byc niezle zfrustrowany wymaganiami GTA4 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 ciekaw jestem oceny gta4 od kominka ;] czekam na nią od czwartku wieczór :P Ani widu ani słychu, widać kominek gra całymi dniami w nią. Ta "parodia" była nawet przekonująca, na początku chciałem ją wyłączyc, jednak posłuchałem i nie żałuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=Q1ntOt_QEb0 :lol: genialne :D szkoda tylko że to prawda PS. wgralem patcha i nic nie poprawil, tylko mi dzwiek znika jak przechodze z benchmarka do singla Edytowane 13 Grudnia 2008 przez kedly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Q1ntOt_QEb0 Kozackie :lol2: To by się nadawało na głowną, gdyby powstała wersja wycenzurowana :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek_bober Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zainstalowałem tego patcha i.... nic nie dał oprócz 2 fps w benchmarku (przed 41 a po 43) :mur: Gra zwalnia w tych samych momentach co przedtem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) u mnie spadek, wczesniej mialem average 57 ,teraz 53. a spadki jak byly tak sa....chyba tylko tekstury sie nie rypia... Edytowane 13 Grudnia 2008 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Na cudownego patcha nie liczcie , drobne poprawki owszem that's it Zarzuci ktos tym sejvem z drugiej wyspy >????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Udało Wam się znaleźć kody do tej gierki? Ja przypadkowo próbując wpisać z San Andres kod na odrzutowiec (jumpjet) odkryłem, że po wpisaniu: Jump – włącza się nam blur w grze Jet – pokazuje gdzie jesteśmy Edytowane 13 Grudnia 2008 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 U mnie po zainstalowaniu patcha przybyło jakieś 2-3fps, i co dziwne tekstury na low zaczęły wyglądać jak na medium bez patcha...dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ponawiam, ktos spotkal sie z problemem PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA podczas grania? Tzn moge pograc z 30 sekund moze minute i mam cos takiego, oczywiscie wersja z patchem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Umnie też wyskakuje niebieski ekran , co jakiś czas , ale ekran za szybko znika i nie wiem co to za błąd. Także narazie nie da się grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auris Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udało Wam się znaleźć kody do tej gierki? Ja przypadkowo próbując wpisać z San Andres kod na odrzutowiec (jumpjet) odkryłem, że po wpisaniu: Jump – włącza się nam blur w grze Jet – pokazuje gdzie jesteśmy Blur to "P" Bardzo fajna opcja na NRG900RR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udało Wam się znaleźć kody do tej gierki? JA przypadkowo próbując wpisać z san Andres kod na odrzutowiec (jumpjet) odkryłem, że po wpisaniu: Jump – włącza się nam blur w grze Jet – pokazuje gdzie jesteśmy Blur włącza się "P", a miejsce gdzie jesteśmy pokazuje się po wciśnięciu bodaj "T". Kody są w postaci numerów telefonu, które wpisuje się w komórke. Wpisanie kodu powoduje zablokowanie misji pobocznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Umnie też wyskakuje niebieski ekran , co jakiś czas , ale ekran za szybko znika i nie wiem co to za błąd. Także narazie nie da się grać. To ustaw zeby nie resetowalo sie odrazu bo BSOD. :P A te BSODy zaczales miec po wgraniu patcha czy od zawsze w gta masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 To ustaw zeby nie resetowalo sie odrazu bo BSOD. :P A te BSODy zaczales miec po wgraniu patcha czy od zawsze w gta masz? Ma tak zaznaczone :wink: , raczej odznaczone. Z patchem gra działa troche dłużej , bez patcha wysypywała się szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ma tak zaznaczone :wink: , raczej odznaczone. Z patchem gra działa troche dłużej , bez patcha wysypywała się szybciej. Mi sie jeszcze wczoraj jakies uaktualnienia powgrywaly do XP ale watpie zeby to zemrzylo mi gre. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja tam widze skok fps po patchu - moze SLi wraz z nowymi sterami lata i choc troche podciaga framerate - mam teraz przy 1280x1024 High/Medium 30/35/30/7 i ANx4 podczas gry ponad 40 fps na luzie, sporadycznie spada ponizej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceFan Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Patch praktycznie u mnie nie wpłynął na frame rate ale za to w końcu zarysowania i krew na samochodach nie migota i wygląda jak powinna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Na cudownego patcha nie liczcie , drobne poprawki owszem that's it Zarzuci ktos tym sejvem z drugiej wyspy >????? klik powinien byc dobry Edytowane 13 Grudnia 2008 przez malyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Właśnie grałem 2 godzinki, nie przechodziłem na razie żadnej misji tylko tak bujałem się po mieście i gra jest świetna, tylko mam problem bo nie mogę się zalogować do usługi live a więc nie mogę robić save'ów i grać w multi, gdy się loguję to nagle wyskakuje mi komunikat że muszę uaktualnić grę no to ją uaktualniam ale nic to nie daje, znów wywala mi jakiś komunikat i znów próbuję się logować i znów to samo, wie ktoś o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 ktos musial byc niezle zfrustrowany wymaganiami GTA4. Niejaki kucykdg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Konto masz założone na inny kraj niż Polska ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Tak mam na UK. Chodzi o to że jak chcę zacząć grać lub robić bencha to wywala mi jakieś info to daję ok i pokazuje się usługa live, loguję się i naglę wywala że muszę zaktualizować grę daję tak bo jak dam nie to mnie niby wyloguje, daje tak i znów to samo info i tak w koło, raz tylko gra zaczęła się aktualizować ale po zakończeniu znów dzieją się te same rzeczy... Edytowane 13 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Podaj dokładną treść komunikatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Piszę '' W usłudze LIVE dostępna jest aktualizacja do tej gry. Odrzucenie aktualizacji spowoduję wylogowanie z usługi live'' Klikam na ''Tak'' pojawia się komunikat że trwa instalowanie aktualizacji, gdy zniknie znów jestem w menu gry ale jak chce grać to znów pyta o to samo.... Edytowane 13 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Po wgraniu patcha kamera w grze cały czas ustawia się ku górze ;/ Co zrobić z tym fantem? Patcha odpaliłem prosto z pulpitu,gdzie się zainstalował? Potem wkleiłem i odpaliłem w folderze z grą i w końcu usunąłem i nadal ten problem z kamerą ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Przytocze posta z gtaforums :D The only thing patch fixed for me is that highlighting text in the lower right of the screen when something's loading. Before it was fast like sh*t, now it highlights correctly. I tak można podsumować patcha ;] P.S. jeśli chodzi o ten film z hitlerem, to chyba kucyk przetłumaczył wersję angielską, która była już jakiś czas na youtubie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...