Carson Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 one love breda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Mi sterowanie przestało przeszkadzać jak dostałem w łapki mutację porsche - na padzie aż się fruwa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Na klawie też daje radę. Bez hamulców. Tylko gibnięcie przed zakrętem w przeciwną stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Wkurza mnie typow dla gta sprawa z modelami samochodów, jak nie ma jakiegos auta na ulicach to go nie ma, jak sie jakis nowy model pojawi to jezdza stadami. Zakosilem z salonu ta podrobke ferrari, podjezdzam pod save house, robie save`a wychodze a po drugiej stronie ulicy stoi zaparkowanym 7 (!) tych samochodów w roznych kolorach, oczy wiscie poki go nie zakosilem z salonu ani jednego nie bylo na ulicach :( Fajna jest "regeneracja życia " przez panienki z ulicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam, od dzis bawie sie GTA 4 na DC@3.4GHZ, 4GB RAM, R4870@825/4400 (jak w sygnie reszta) z cat 8.12 i oczywiscie gra od razu spatchowana. Niezaleznie jakie detale dam (doslownie ! 0 roznicy) mam kolo 10-25 fps w miescie - gra jest bardzo malo komfortowa. Moje pytanie to czy te FPS sa w normie jak na moj sprzet i wiecej ciezko bedzie czy pokombinowac zanim zabiore sie za gre - co by bylo znacznie milsze gdyby bylo to stale 20+ fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Moim zdaniem cos jest nie tak, u mnie na radeonie 4850 bez patcha ponizej 25 fps schodzi zadko aczkolwiek na druga wyspe nie dotarlem jeszcze a procka mam wykreconego na 3.2 GHz, 4Gb ram, Vista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Ja również nie mam pojęcia jak można było tak spieprzyć grę, między radeonami 1900 a 3870 praktycznie żadnej różnicy, w obu przypadkach ledwo grywalna... Benchmark o kant [gluteus maximus] rozbić, a to że gra jako tako działa płynnie nie znaczy że będzie tak zawsze, wystarczy wjechać do Chinatown i tam to już w ogóle można sobie odpuścić... Podczas dalszej obserwacji wnioskuję że patch [ciach!]o naprawił, a stery 8.12 nie dają żadnych korzyści. PADAKA Edytowane 20 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Zrobiłem format [KOMP: X2 5000+, 7950GT 512MB, 2GBRam CL4, WinXP SP3 wszystko bez OC] Świeżutki system Win XP SP3 Najnowsze sterowniki do płyty głównej (15.23_nforce_winxp32_international_whql) Najnowsze sterowniki do grafiki 7950GT (NVIDIAGPUWindows2000.181_00) Zainstalowany DitectX (directx_nov2008_redist) Net Framework 3.5 Nowa wersja Windows LIVE! (gfwlivesetupmin) Patch do GTA4 (setup_1229139188) I DALEJ DU..... Te samochodziki na drugim screnie były przed sekundą rozwalone zero dymu, zero ognie w dobrych samochodach nie widać szyb nie widać mapki i telefonu CO Z TYM FANTEM ZROBIĆ ? ? ? POMOCY !? Edytowane 20 Grudnia 2008 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Świeżutki system Win XP SP3 Najnowsze sterowniki do grafiki 7950GT (NVIDIAGPUWindows2000.181_00) Moją propozycją jest wgranie sterowników do XP, a nie Windows 2000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Gościu cały czas gada Lewo Lewo i nic z tego nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Moją propozycją jest wgranie sterowników do XP, a nie Windows 2000... To tylko taka nazwa. One sa do XP akurat.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Jestem po reinstalacji Visty i tak jak myslalem bedzie problem z save'ami Robie wszysztko tak jak pisze na forum - kopiuje save'y -> format -> instalacja GTA (patch + nowy GFWL) -> tworze konto live offline -> podmieniam pliki i ..... nie dziala load failed.. Co mam z tym zrobic? Nie chce znou zaczynac gry od poczatku.. (Vista 32 bit Ultimate ENG) Edytowane 20 Grudnia 2008 przez acrobat13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Podobno jest sposób na transfer/backup sejvów w IV. Należy zrobic backup tych dwoch folderów: C:\documents and settings\\Local Settings\Applicationdata\Microsoft\XLive C:\documents and settings\\Local Settings\Applicationdata\Rockstar Games W Viscie: C:\users\...\appdata\local\Rockstar Games C:\users\...\appdata\local\Microsoft\XLive Nie próbowalem, jeszcze (puk puk) nie mialem takiej potrzeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Czyli jak zbackupowalem sobie same pliki save to jedym slowem doopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 ee tam, ja z TAKIMI detalami mam minimalnie 20FPS a przecietnie stoi koło 27 więc bardzo wygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Najlepszy jest moment gdy dzwonimy po Little Jacoba żeby nam bronie przywiózł. Podchodzimy do niego a on radośnie "yooooooo ma Niko" :D Zawsze z tego leje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Pilnie potrzebuje foldery: C:\documents and settings\\Local Settings\Applicationdata\Microsoft\XLiveC:\documents and settings\\Local Settings\Applicationdata\Rockstar Gamesod kogoś, kto właśnie przeszedł na ostatnią wyspę. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Podobno ktos zrobil FAQ to niech mi wysle to zaraz zamieszcze, wywalilem stara wersje posta i usunolem date premiery Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Podobno ktos zrobil FAQ to niech mi wysle to zaraz zamieszcze, wywalilem stara wersje posta i usunolem date premiery Pozdro Wrzuć to, bo na razie lepszego nie ma - http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Gta-4-t23617...aq#entry3167140 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Gościu cały czas gada Lewo Lewo i nic z tego nie ma... Tylko przypomnę... Co tu zrobić? Edytowane 20 Grudnia 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Tylko przypomnę... Co tu zrobić? No jak mówi "w lewo" to jedziesz w lewo, proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja nie wiem.... Co wy macie za problemy.. gram na sprzecie z siga i w benchu miałem 47 fps podczas gry nic mi nei tnie najmniej mam z 27fps ale to czasami sie trafi wogóle chodzi świetnie i wygląda dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Tak... zarzuć screenami z frpasa z 2-3 wyspy... zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 PRZYPOMINAM, iż na forum nie tolerujemy piractwa. Kolejne wzmianki o crackach/bypassach i wersjach z Netu będą SUROWE KARANE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaś1990 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Kurcze:(. Na kompie z sigi przy detalach: 1440x900 low medium 10 30 30 3 mam koło 20 klatek na początku gry i w ogóle jest ona strasznie niekomfortowa, haczy. Mam catylasty 8.12. Sam nie wiem co mam z tym zrobić:( Coraz bardziej mnie ten radeon denerwuje. Nie wiem czy pamięć ma tu duże znaczenie ?? w karcie Edytowane 20 Grudnia 2008 przez karaś1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 gdzie można znalezć loga z bencha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\Rockstar Games\GTA IV\Benchmarks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 dziala w wersji na PC ten myk z hustawka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Kurcze:(. Na kompie z sigi przy detalach: 1440x900 low medium 10 30 30 3 mam koło 20 klatek na początku gry i w ogóle jest ona strasznie niekomfortowa, haczy. Mam catylasty 8.12. Sam nie wiem co mam z tym zrobić:( Coraz bardziej mnie ten radeon denerwuje. Nie wiem czy pamięć ma tu duże znaczenie ?? w karcie A system jaki ? U mnie na Vista x64 jest podobnie (wczoraj instalowany). Od wczoraj z tym ****** sie mecze i na moim radku 4870 gra jest niegrywalna. Probowalem juz chyba wszystkiego. Cracki, komendy i co sie da - nic mi juz do glowy nie przychodzi. Dalem sobie spokoj... Czekam na cudownego patcha ktory wzystko naprawi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 dziala w wersji na PC ten myk z hustawka?? Działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...