mastertab Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Eee tam wy marudzicie, że wam nie działa phi, ja wczoraj poszedłem z Romanem po raz kolejny do strip clubu i panienka była tak gorąca, że kartę graficzną mi spaliło :lol2: i przed świętami czeka mnie wydatek na nową bo jak wiadomo oddanie starej teraz na serwis to jest miesiąc bez kompa :sad: Nie uwierzę jesli nie zobacze :PPamięci szlag trafił paski na całym ekranie i zwis po 5 sekundach w 3D, a jak oglądam film to mi kolorowe paseczki i kropeczki zapie... po ekranie. I akurat wtedy kiedy panienka jechała pierwszy taniec :razz: Edytowane 21 Grudnia 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Nie uwierzę jesli nie zobacze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Załatw to po amerykańskiemu! Pozwij twórców do sądu za palący podzespoły produkt, tosz to wirus czarnobyl normalnie ;) A mi tak btw. chyba się jakieś remonty na drogach pojawiły, łaty na całym moście w pierwszym mieście, na drogach zresztą też. Zdaje mi się czy tak na początku nie było? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Może zwiększyłeś ustawienia?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dokładnie, po zwiększeniu ustawien tekstur na high pojawia się więcej "uszkodzeń"...w ustawieniach pokazuje mi 1447/478 MB ... i doczytuje te tekstury ale .. chyba moze byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Eee tam wy marudzicie, że wam nie działa phi, ja wczoraj poszedłem z Romanem po raz kolejny do strip clubu i panienka była tak gorąca, że kartę graficzną mi spaliło :lol2: i przed świętami czeka mnie wydatek na nową bo jak wiadomo oddanie starej teraz na serwis to jest miesiąc bez kompa :sad: Pamięci szlag trafił paski na całym ekranie i zwis po 5 sekundach w 3D, a jak oglądam film to mi kolorowe paseczki i kropeczki zapie... po ekranie. I akurat wtedy kiedy panienka jechała pierwszy taniec :razz: AAAAAAAA widzisz było puszać się wirtualnie:P "Twoja kobiea Cię namierza :P"(sonar). http://zrzuta.eu/index.php?id=23345&ti...0cie%20namierza Edytowane 21 Grudnia 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) a jak ma wyglądać 1280x720 na ekranie 1920x1200 :> no a niby jakbym miał Xboxa to do czego miałbym go podłączyć? tylko pod ten sam monitor ktory uzywam do kompa bo przeciez nie na kineskopowym TV Daewoo ktory posiadam w domu xd a TO widzieliście? hehe Edytowane 21 Grudnia 2008 przez kedly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak znaleźć miejsca, gdzie można sobie doładować hp (coś zjeść?) Narazie to widzę to jedno, obok pierwszego storehouse'a i troszkę daleko mi tam jeździć...Zawsze możesz zadzwonić po pogotowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Są już jakieś nowe sterowniki do GeForców ? ? ? Albo jakiś nowy Patch do GTA 4 ? ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wybaczcie, że o to się pytam: O co chodzi z tym wskaźnikiem pamięci w ustawieniach graficznych (wiem, ze to pamięć karty) i co się stanie po jego "przeładowaniu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zawsze możesz zadzwonić po pogotowie A jaki jest numer?:P 111? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 911 Chyba :P, ja tam zacząłem grac i nawet nie wiem jak numer wybrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 911 Chyba :P, ja tam zacząłem grac i nawet nie wiem jak numer wybrać Dwa razy strzalka do gory i zamiast menu masz klawiature telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 dzieki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak zaczniecie sie umawiac z Carmen z tej strony lovemeet.com, po 3 (w moim przypadku) randce dostajecie bonusa i mozna sobie dzwoniac do niej podreprowac zdrowie na max :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wybaczcie, że o to się pytam: O co chodzi z tym wskaźnikiem pamięci w ustawieniach graficznych (wiem, ze to pamięć karty) i co się stanie po jego "przeładowaniu" Teoretycznie po jej przekroczeniu powinieneś odczuć niedogodności związane z brakiem pamięci, doczytywanie tekstur, zrywanie gry etc. A w praktyce ja przekroczyłem pamięć dwukrotnie i dopiero teraz działa płynnie, bez żadnych doczytek etc ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 hehe to smieszne... mi sie np doczytują czasem tekstury.... a mam 2GB Ramu heh..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 hehe to smieszne... mi sie np doczytują czasem tekstury.... a mam 2GB Ramu heh.....256MB na grafice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Są już jakieś nowe sterowniki do GeForców ? ? ? Albo jakiś nowy Patch do GTA 4 ? ? ? ? wyszedł patch GTA_IV_TitleUpdate_v2_-_21_DEC_08 który nic nie daje heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ma ktoś jakiegoś trainera? ;) Bo chcem się pobawić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 wyszedł patch GTA_IV_TitleUpdate_v2_-_21_DEC_08 który nic nie daje heh A co to jest?? Można jakiegos linka do tego z opisem prosic?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 A co to jest?? Można jakiegos linka do tego z opisem prosic?? :) klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) --do usunięcia-- Edytowane 22 Grudnia 2008 przez Beereq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ma ktoś jakiegoś trainera? ;) Bo chcem się pobawić :D » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "KODY" Wpisuj wszystkie kody na telefonie Niko (jako numer telefonu). Wysuń telefon dwa razy strzałką do góry(aż pojawi się klawiatura numeryczna). Po wpisaniu kodów, pojawią się one w telefonie, w zakładce "Cheats". Kody są takie same na każdej platformie - PC, Xbox 360 i PlayStation3. Zdrowie 4825550100 Pancerz 3625550100 Zestaw Broni #1 (Kij Baseballowy, Pistolet, Shotgun, MP5, M4, Snajperka, Wyrzutnia Rakiet RPG, Granaty) 4865550100 Zestaw Broni #2 (Nóż, Koktajle Molotova, Pistolet, Shotgun, Uzi, AK47, Snajperka, Wyrzutnia Rakiet RPG) 4865550150 Zmniejszanie Poziomu Poszukiwania 2675550100 Zwiększanie Poziomu Poszukiwania 2675550150 Zmiana Pogody 4685550100 POJAZDY Annihilator 3595550100 Jetmax 9385550100 NRG900 6255550100 Sanchez 6255550150 FIB Buffalo 2275550100 Comet 2275550175 Turismo 2275550147 Cognoscenti 2275550142 SuperGT 2275550168 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 To leczenie przez pogotowie to strasznie drogie jest, prawie 1k $$ zabuliłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) Jak ten nowy patch nic nie zmienia, to z mojego kompa korzystał Chuck Norris... Wynik w (mało miarodajnym) benchmarku = 37,36 FPS (przed patchem 35). Gra wygląda jakoś tak... ładniej? Jeszcze nie widziałem mniej niż 24fps, przed patchem bywało i 18 !! Zauważam ZNACZNĄ poprawę na 96GT LOL okazał się, że po formacie nie zainstalowałem patcha 1, dlatego widzę różnicę. Ten patch 2 to FAKE z wirusami! (patch1 + wirus) Edytowane 22 Grudnia 2008 przez Beereq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 To leczenie przez pogotowie to strasznie drogie jest, prawie 1k $$ zabuliłem :D dlatego sie po wyleczeniu zabija doktorka i hajs twoj :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zainstalowałem tego patcha, ale tylko na chwilke odpaliłem gre, bo za chwile musze gdzieś iść i tak na szybko, to róznic nie zuwazyłem. Dokładnie potestuje wieczorem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Dlaczego w grze na XP pokazuje mi 470mb pamieci graficznej a na Viście 491mb? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 widać różnice po tym patchu :D jeszcze jeden patch i gta4 będzie grywalne xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...