MisiekLover Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Mam pytanie oraz zachęcam ludzi do pisania o wysyłkach za granice... Gdzie najtaniej ? Gdzie Najszybciej? Bezpieczeństwo ? Wiecie patrzyłem na stronę naszej kochanej Poczty Polskiej no i Paczka do 1kg z piorytetem kosztuje ?? 84 zł ... Lotnicza paczka.... Tylko, że zastanawiam się ile taka paczka idzie ? Czy mam 100% gwarancję że paczka dojdzie ? Znacie inne firmy które zajmują się takim czymś? W takiej samej cenie lub taniej a bezpiecznie ? Może temat nie za ciekawy ale może komuś jeszcze pomoże Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 My w firmie wysyłaliśmy Pocztą Polską do Francji i do Anglii. Obydwie doszły, przy czym do Anglii szła odziwo dłużej niż do Francji. Obydwie paczki z dość drogą zawartością (palmtop i laptop). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) wysłałem niedawno paczkę 35 kg do Szkocji przez GLS Polska, skasowali 200 zł paczka dotarła w 3 dni, nieuszkodzona ani nic więc polecam, jeśli wybierzesz poczte polską to licz sie z problemami, mówili nawet o tym w radiu że wiele paczek nigdy nie dociera na miejsce Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 polecony priorytet z podana wartoscia byl w UK w 3 dni i kosztowal niecale 40pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Hmm a wysyłał ktoś do USA ?? Bo szczególnie o to mi chodzi. Bo ja sprawdzałem paczkę do USA (Chicago) no i wyszło z piorytetem 84zł ... Oczywiście paczką lotniczą... Pozdrawiam i czekam na dalsze odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jak do USA to polecam przez firme Polamer, ceny dosc dobre a paczki dochodza bez uszkodzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Hmm a wysyłał ktoś do USA ?? Bo szczególnie o to mi chodzi. Bo ja sprawdzałem paczkę do USA (Chicago) no i wyszło z piorytetem 84zł ... Oczywiście paczką lotniczą... Pozdrawiam i czekam na dalsze odpowiedzi. Polamer, nie wysyłałem ale czekam na paczkę z USA wysłaną Polamerem, obsługują paczki z USA do Polski i z Polski do USA też... Shantillas mnie uprzedził ;] Edytowane 8 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 wysyłalem obudowe z plexi do USA pocztą polską doszła w 5 dni bez żadnych uszkodzeń :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 a jak z cenami :> ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 a jak z cenami :> ?? A jak z googlami? Nie działają? http://www.polamerusa.com/oblicz%20koszt%20paczki.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 A jak z googlami? Nie działają? http://www.polamerusa.com/oblicz%20koszt%20paczki.aspx Podales link do kalkulatorka z usa a powinienes z polski ;) http://polamer.expatpol.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Myślałem, że cena ta sama ale widzę, że jednak jest różnica... ;] Edytowane 9 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 A ja wysylalem do Chin paczke 5kg przez poczte polska ;) Wiec jesli ktos chce jakies informacje sluze pomoca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Myślałem, że cena ta sama ale widzę, że jednak jest różnica... ;] Podaja ceny za lotnicze, a te nawet z usa sa drogie. Szkoda ze nie ma podanych za morskie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...