Skocz do zawartości
MisiekLover

Wysyłka Za Granice :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie oraz zachęcam ludzi do pisania o wysyłkach za granice... Gdzie najtaniej ? Gdzie Najszybciej? Bezpieczeństwo ?

Wiecie patrzyłem na stronę naszej kochanej Poczty Polskiej no i Paczka do 1kg z piorytetem kosztuje ?? 84 zł ... Lotnicza paczka....

Tylko, że zastanawiam się ile taka paczka idzie ? Czy mam 100% gwarancję że paczka dojdzie ?

Znacie inne firmy które zajmują się takim czymś? W takiej samej cenie lub taniej a bezpiecznie ?

Może temat nie za ciekawy ale może komuś jeszcze pomoże Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłałem niedawno paczkę 35 kg do Szkocji przez GLS Polska, skasowali 200 zł

paczka dotarła w 3 dni, nieuszkodzona ani nic

więc polecam, jeśli wybierzesz poczte polską to licz sie z problemami, mówili nawet o tym w radiu że wiele paczek nigdy nie dociera na miejsce

Edytowane przez Krzynek1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a wysyłał ktoś do USA ?? Bo szczególnie o to mi chodzi. Bo ja sprawdzałem paczkę do USA (Chicago) no i wyszło z piorytetem 84zł ... Oczywiście paczką lotniczą... Pozdrawiam i czekam na dalsze odpowiedzi.

Polamer, nie wysyłałem ale czekam na paczkę z USA wysłaną Polamerem, obsługują paczki z USA do Polski i z Polski do USA też...

Shantillas mnie uprzedził ;]

Edytowane przez KAX_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi