recki Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zapraszam panów i panie na recki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Z ilu portali ciągniecie info o artykułach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recki Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) PCLab.pl FrazPC.pl eGielda.com.pl TechWorks.pl Mobo.pl Hard-PC.pl PCArena.pl Dzikie.NET Night-Modders.com Overclock.pl CDRLab.pl PcFoster.pl PurePC.pl in4.pl TwojePC.pl Realitynet.pl PC-SPEED.pl Jeszcze dojdzie teraz benchmark.pl Chyba wszystkich policzyłem :) Edytowane 8 Czerwca 2007 przez recki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jakoś nie pasuje mi kolor i umiejscowienie Menu głównego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recki Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 A gdzie miałoby zostać umiejscowione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Pomysł na wygląd strony raczej nie przyciąga. Jest zbyt oklepany... Nic ciekawego tam nie znajduję. Taka mapa do mapy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recki Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Może troszkę jaśniej? Nic tam nie znajdujesz tzn? Założeniem wyglądu było: - prosty - przejrzysty design - bez wodotrysków - i taki jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 IMO tytuły recek powinny być innym kolorem napisane. Biały zlewa się z resztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recki Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Coś pomyślimy dzisiaj / jutro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wyrzuć z avatara reklame i zapraszam tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=33175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Może troszkę jaśniej? Nic tam nie znajdujesz tzn? Założeniem wyglądu było: - prosty - przejrzysty design - bez wodotrysków - i taki jest :) Prosty moze i jest ale do przejrzystego to mu daleko. Taki typowy, słaby szablonik. Logo macie jak logo Photoshopa tyle ze pod innym kątem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Prosty moze i jest ale do przejrzystego to mu daleko. Taki typowy, słaby szablonik. Logo macie jak logo Photoshopa tyle ze pod innym kątem... Mniej więcej oto mi chodzi. Lay jest standardowy, a do przejrzystego mu dużo brakuje niestety. Ale jeżeli uważacie, że wam starczy... Pamiętaj, że na początku warto zrobić coś ciekawego, co przykuje uwagę 'internautów'. Na waszej stronie nic takiego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 IMHO zepsuliscie wykonanie naprawde dobrego pomyslu, gdyby serwis byl pisany od podstaw i bardziej przemyslany zrobil by o duzo wieksze wrazenie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recki Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Serwis nie ma robić wrażenia bo to nie jego założenia, ma po prostu dostarczyć szybko informacje o nowym artykule z danego serwisu :). Odnośnie przejrzystości to co w nim nie jest przejrzystego? Prosty bez cudów. Jedno boczne menu z kategoriami i środkowe pole z newsami. Edytowane 8 Czerwca 2007 przez recki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 na mój gust... to przydał by się padding do obrazków bo sie skleja z tekstem :wink: co do koda... wiesz ze taka linijka <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-2"?> powoduje że IE6 działa w quirk mode - uzyskujesz efekt przeciwny do zamierzonego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Tylko to jest akurat problem ułomnej obsługi niektórych rzeczy przez IE6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 ułomnejj czy nie... ale nie działa :) a póki co nie ma wymagania żeby xhtml 1.0 , jeszcze w wersji transitional zawierał pelną definicję xmlową - bo to nie jest prawdziwy xml :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 IE6 to juz i tak historia i nie ma sensu poprawiac pod to stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 nie wiem, ja tam ciągle mam IE6... ale zgadzam się ze kiedyś trzeba przestać... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Fajny wygląd, elegancko, czysto i przejrzyście, ogolnie wszystko na plus IMHO, a ja bym nawet nic nie poprawiał pod IE, chora przeglądarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 trzeba ja zrozumieć... wtedy sie okazuje ze nie taka ona straszna jak wszyscy opisują... najczesciej błędy wynikają ze złego kodu strony a nie z wad IE. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...