Skocz do zawartości
sebeusz

Kx Project

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prośbę do osób znających się dobrze na sterownikach Kx Project, aby napisali małe FAQ po polsku (wiem że jest jakieś FAQ po angielsku, ale wiele osób nie zna na tyle angielskiego aby mogli sobie to przetłumaczyć) by każdy mógł z nich wycinąć maksimum.

Czytając rózne posty na temat tych sterowników wiem, że każdy kto zapytał się o podstawy DSP został zbywany tekstem typu "musisz to sam pojąć ja ci tu nic nie pomoge". Myśle, że tego typu teksty napewno nie są budujące, a osoba która ma chęci na zapoznanie się z tymi ciekawymi strownikami zaraz je traci i wraca spowrotem do sterów creativa.

Osobiście słucham bardzo dużo muzyki na kompie, w gry praktycznie nie gram liczy się tylko muzyka. Niestety teraz z powodu braku znajomości konfiguracji DSP musze słuchać na standardowym ustawieniu driverów Kx project. Mój sprzęt to: Audigy 4 + Kx Project 3538m + wzmacniacz NAD 3020 + 2 kolumny Tannoy M1.

Niech to będzie wasz mały wkład dzięki któremu wielu poczatkujących użytkowników tych driverów zacznie wspaniałą przygodę z dźwiękiem ;)

Jeszcze raz licze na waszą pomoc z góry dziękuje i

pozdrawiam

Edytowane przez sebeusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...