mao Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ma być Epox a nie Eopx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 chcę wyciszyć sprzęt przechodząc w możliwym stopniu na chłodzenie pasywne. urządzenia są mi potrzebne, wię ich wyłączenie odpada Polecam Zalmana ZM-NB32J na mostek polnocny, a na poludniowy oryginalny radiator Epoxa. Satysfakcja gwarantowana - wiem, bo sam tak mam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a ja mam jedno lamerskie pytanie. 30 minut temu złorzylem sobie zestawik na tym epoxie 8rda i 1.7. Pamieci mam tylko 266 kingstona , procek chodzi na TYLKO 2600+. 12.5 x 166 ( mierny coolerek spira z durona). I pytanie odnosnie FSB : w biose ma tylko mozliwosc 133/166 CZEMU ? niemoge sie doszukac zmiany co 1 MGZ . co jest nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a ja mam jedno lamerskie pytanie. 30 minut temu złorzylem sobie zestawik na tym epoxie 8rda i 1.7. Pamieci mam tylko 266 kingstona , procek chodzi na TYLKO 2600+. 12.5 x 166 ( mierny coolerek spira z durona). I pytanie odnosnie FSB : w biose ma tylko mozliwosc 133/166 CZEMU ? niemoge sie doszukac zmiany co 1 MGZ . co jest nie tak. Zmien ustawienia na "expert" 8) Faktycznie lamerskie to pytanie bylo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 niemoge sie doszukac zmiany co 1 MGZ . co jest nie tak. Ja u siebie tez nie moge zmieniac nawet o 1 MGZ :wink: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 niedopatrzenie . ale i tak niepozmienin zabardzo na pamieciach 266 :( antek chodzi na 2150(* temp 40 i coler spire staryz durna 8) ) i timgi 2-2-5 pamieci tylko 266. Zobaczymy co bedzie z szajsungami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mao Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Polecam Zalmana ZM-NB32J na mostek polnocny, a na poludniowy oryginalny radiator Epoxa. Satysfakcja gwarantowana - wiem, bo sam tak mam 8)dokładnie tak planowałem zrobić; dzięki; pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 a ja mam zalmany na NB i SB bo na poludnoiwy epoxowy radiator mi nie wszedlby bez spilowania a gwarancja ro wazna rzecz :), polecam tez radiatory na vdd i mosfety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 polecam tez radiatory na vdd i mosfetyA co tam wpakowales?? Moze jakies zdjecia/instrukcje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 polecam tez radiatory na vdd i mosfetyA co tam wpakowales?? Moze jakies zdjecia/instrukcje...wpakowalem pociety slotowy radiator, efekt jest taki ze mam b stabilne 218 fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 polecam tez radiatory na vdd i mosfetyA co tam wpakowales?? Moze jakies zdjecia/instrukcje...wpakowalem pociety slotowy radiator, efekt jest taki ze mam b stabilne 218 fsbMosfety to te 6 czarnych ukladzikow, miedzy kondensatorami, ale zapomnialem spytac o vdd :?: :oops: Gdzie to, ktore to :?: Chodzi o ten ukladzik ponad mosfetami :?: Vdd - ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Fajnie byloby podskoczyc z FSB ponad 200MHz... Ty masz pamiec synchro z procem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Witam wszystkich. Mam może dziwne i śmieszne pytanie ale czy ktoż z urzytkowników Epoxa zauwrzył a raczej usłyszał jakieś dziwne piski lub świst 8O z tej płyty . Ostatni podniosłem ze napięcie na 1,85V i akurat nie mam głośnej grafy (+WODNE CHŁODZENIE) to przy otwartej obudowie słysze teki pisk ala obciążona przetwornica napięcia (jak ktoś wie o czym mówie to słyszał taki dzwięk). To dochodzi gdzieś z okolicy procka lub pamięci napewno to nie jest zasilacz. :?: :?: Tylko sie nie nabijajcie-głuchy nie jestem. PS. szczegulnie dobrze słychac to jak zapuszcze Prime95. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Znowu.... trza będzie sprawę dogłębnie przebadać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Mosfety to te 6 czarnych ukladzikow, miedzy kondensatorami, ale zapomnialem spytac o vdd :?: :oops: Gdzie to, ktore to :?: Chodzi o ten ukladzik ponad mosfetami :?: Vdd - ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Fajnie byloby podskoczyc z FSB ponad 200MHz... Ty masz pamiec synchro z procem :?: tak mam pamiec synchro, polecam www.8rda.com w tym temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Mosfety to te 6 czarnych ukladzikow, miedzy kondensatorami, ale zapomnialem spytac o vdd :?: :oops: Gdzie to, ktore to :?: Chodzi o ten ukladzik ponad mosfetami :?: Vdd - ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Fajnie byloby podskoczyc z FSB ponad 200MHz... Ty masz pamiec synchro z procem :?: tak mam pamiec synchro, polecam www.8rda.com w tym temacie OK - thnx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 wiecie.... EPOX jest....... NAJLEPSZE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...