piq Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 pokazują się powoli nowe Comale na santa rosa z kartami 8600 http://bluemobility.pl/product_info.php/pr...34601f15b0a022e niestety jest to wersja katry graficznej GS, czy ktoś wie czy będą one także wersje GT zamieżam kupić i niewiem czy warto czekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 beda, w polowie czerwca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fake Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 są też na http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C0310058 ale również gorsza wersja (z matrycą WXGA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 gf8600 gt bedzie dostepne rowniez z matryca WXGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 moa napisał(a): gf8600 gt bedzie dostepne rowniez z matryca WXGAa wiesz może jaka będzie różnica w cenie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 pewnie bedzie kosztowal kolo 2400zl -> po przeliczeniu z euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lothar345 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Z tego co mi wiadomo wszystkie kadłubki mają 8600 gt ale różnią się wielkością pamięci: z matryca wxga mają 256MB RAM a z WUXGA 512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 lothar345 napisał(a): Z tego co mi wiadomo wszystkie kadłubki mają 8600 gt ale różnią się wielkością pamięci: z matryca wxga mają 256MB RAM a z WUXGA 512.Na pewno WUXGA? A nie WSXGA przypadkiem ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Cytat Na pewno WUXGA? A nie WSXGA przypadkiem ? nawet WSXGA+ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 lothar skąd info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 moa napisał(a): lothar skąd info?Właśnie lothar skąd to info poza tym powoli się zastanawiam (przekręt czy co) jak puszczałem linka tego na górze to wyraźnie pisało że jest to karta GS a teraz jest GT, i wydaje mi się że widziałem na jakiejś stronie z kadłubkami też wersję GS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jak to jest GT to ta pamięć tak drastycznie nie zmieni ogólnych wyników... ale jeśli to GS to można nieźle się naciąć. PS. Wie ktos gdzie mozna kupić gołe kadłubki ifl90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lothar345 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jest to na 99% wersja gt i JEST DUŻA różnica względem gs. Można sobie poszukać na forach np. z karen.pl oraz szukajac w google: np: http://www.laptops4u.nl/info/ifl90-401-1451.html Wydajnosciowo karta ta jest szybsza o ok. 50% od gsa (5500-6000 pkt w 3dmark2005, gs wyciaga max 4000). a matryca to WSXGA+ ofkoz mea culpa i z nia bedzie 512 megsow. A tak aproropo wędzonej koniny: W compalu wersja GT jest zgodna ze specyfikacja nvidi i ma pamieci ddr2. Jeśli chodzi o najszybsza wersję 8600gt ma ja asus G1S na ddr3 która wciąga nosem wszystko i wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 czyli wersji GS do ifl90 nie montują WCALE? Można śmiało kupować? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...