Nerevar Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witam, jako że nie ma "stałego" tematu o tej karcie zrobie nowy. Mianowicie na starej 6800gs nie był oproblemu TV był wykrywany OK. teraz na zastepczej jest problem, podczas bootowania biosu, windy itp obraz na tv jest jednak gdy juz sie winda zaladuje to klapa nie wykrywa TV, wymuszenie TV powoduje ze TV jest widziany jako HDTV (lol) -.- i nie dziala. Ma ktos jakis pomysl, swoja droga to jaka wersje sterow polecacie do tej karty (aktualnie jade na 86.cos ale to chyba za nowa troche :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 ja jak mialem mx440 to tv ustawialo sie w sterowniku :) sproboj czegos z 5x.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wiem, wiem. Teraz zainstalowałem 45.23 tv działa i o dziwo na tym nawet Sands of Time dziala a on shadery wymaga :P. Ale jakość obrazu jest licha troche i mouse lag się zrobił :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 sproboj ktores z tych: http://downloads.guru3d.com/download.php?c...ort=&page=4 (jakies 56.xx) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ok dzieki zainstalowalem 56.56 wydaja sie byc OK. Tv out działa poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...