donmarianos Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Czyli reklamowac go jednak? Niestety oznacza to dla mnie 2 - 3 tyg bez nowego kompa :-| i męczenie się na sprzęcie z podpisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dopisze tu tylko, że też mam taki zasilacz i nie wydaje zbędnych odgłosów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuberman Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Najbardziej podoba mi się zabezpieczanie w nowych deltach (patrz chieftec 650W i więcej). Tam nie ma prawa nic grać.Mógłbyś zamieścić zdjęcie / link gdzie jest pokazane to zabezpieczenie . Będę wdzięczny. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zdjęcia nie mam, po prostu dławiki są pięknie pościągane kolorowymi termokurczkami, nie dość że to estetyczne to jeszcze skuteczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuberman Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zdjęcia nie mam, po prostu dławiki są pięknie pościągane kolorowymi termokurczkami, nie dość że to estetyczne to jeszcze skuteczne.Dzięki za odpowiedź myślałem że coś jeszcze bardziej wyrafinowanego , kiedyś jak dłubałem w szrotach komputerowych to natrafiłem na zasilacz astec i tam dławiki były umieszczone w podstawkach w kształcie prostokąta z wyciętym środkiem w kształcie półkola. (przepraszam za małe OT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 to i tak nie zabezpieczało całego dławika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 BENITO mam pytanie. Próbowałem w BQ SP 450 zalać cewki klejem termo ale albo źle to zrobiłem albo nic nie dało.Dalej świergotało. Czy jeśli spróbuję nałożyć koszulki termokurczliwe to cewki nie będą się zbyt mocno grzały ( czy one w ogóle mocno się grzeją?)? I tak mam rozprutego zasilatora to mogę się pobawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Drut nawet jak się nagrzeje to nic mu nie będzie, a im bardziej nagrzany to koszulki bardziej ściskają. :D Do przekroczenia punktu krytycznego dla rdzenia jeszcze bardzo daleko więc nie ma obaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...