piotrcz Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Mam płytę jak w temacie czyli ECS nforce3-a939. Jest z nią mały problem. Po odłączeniu napięcia od komputera przy następnym włączeniu nie działa sieć w Windowsie. Pomaga jedynie reset i ponowny start systemu. Zamknięcie systemu w niczym nie szkodzi. Pozostały konfig: Sempron 3000+ RAM 2x 256MB 1x HD 2x CD-RW GeForce 3Ti200 Fortron 300W Edytowane 9 Czerwca 2007 przez piotrcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 A tutaj nie łaska zajrzeć?? Test Ecs Nforce3-a 939 Rev 1.0a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 A tutaj nie łaska zajrzeć?? Test Ecs Nforce3-a 939 Rev 1.0a Oczywiście przed zadaniem pytania przeczytałem chyba wszystko co znalazłem o tej płycie na tym forum i wspomniany przez Ciebie temat również. Jednak nie znalazłem tam nic co by dotyczyło mojego problemu. Może po prostu nie widzę? Jeśli byłbyś tak miły to zacytuj coś co się wiąże z moim problemem, a nie odsyłasz do nic nie wnoszącego wątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Nie chodziło mi o to że tam znajdziesz tam odpowiedź, tylko że właśnie tam powinieneś zadać pytanie, zamiast zakładać nowy topik i robić śmietnik na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...