matei Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Jaki zasilacz do tego configa? Proponowano mi HuntKey HK-350AP oraz chiefteca 450W, lecz nie wiem czy pociągną mój zestaw po o/c. Zasugerujcie coś za około 200zł. :wink: a64 x2 3600+ brisbane abit kn9 nf4u galaxy 7900gs 2x 1gb goodram 800mhz 2x nagrywara dvd 2x dysk pod pata 2x katoda 3x wentyle 120mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 HK 350W. Chieftec GPS 400/450. Asus 45GA. Amacrox Warrior 450PNF. Fortron Blue Storm II 400W. Tówj komp do 200W się nie zbliży, nawet po OC. Mój by mógł spokojnie hasać na HK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR7 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mam podobny konfig tylko, że z inna płyta glowna i z jednordzeniowym athlonem. Mam to na zasiłce Chieftec GPS 450W i jets jeszcze sopry zapas. Polecam ze swojej strony Amarcrox 400W albo Modecom MC-400W(nie Feel!). PZDR! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wavemaster Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 ok 200zl prosze Topower TOP-400SPW U12 OEM , Amacrox Warrior AX450-PNF , YESICO SC430-PS12 napisales "Proponowano mi HuntKey HK-350AP oraz chiefteca 450W" hmmm na huntkeya bym sie skusil jeszcze ale Chieftec 450 to pewno seria GPS robiona przez Delta Electronic..... nie mialem nigdy Delty i nie ubolewam szczegolnie z tego powodu. Jak dyplomatycznie mi wyszlo :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Chieftec 450 to pewno seria GPS robiona przez Delta Electronic..... nie mialem nigdy Delty i nie ubolewam szczegolnie z tego powodu. Jak dyplomatycznie mi wyszlo :) .w końcu się przyznał, bo szumi o tym jakie to te Delty złe na całym forum. Czyli jak widzę argumenty dostoswujesz do aktualnych potrzeb nie trzymając sie pewnej linii, bo Chieftec kosztuje przeciez ponad 150zł, wiec już nie jest taki tani jak te z allegro nie - za to krytykowałeś Delty z allegro?? Chłop ma alergię na Delty od urodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nie musiał się przyznawac, widać było po wypowiedziach, trzeba mieć coś w ręku żeby o tym konkretnie mówić. Powoływanie się na recenzje innych jest też śmieszne, bo każdy ma swój subiektywny punkt widzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 a ja podepne sie pod temat mam taki sprzet jak w sigu + 1x goodram 1gb ddr2 667mhz . Jakie zasilacz do tego tylko tak do 80-100zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currtis Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Taka Delta będzie najlepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_domestos_ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 ok 200zl prosze Topower TOP-400SPW U12 OEM , Amacrox Warrior AX450-PNF , YESICO SC430-PS12 napisales "Proponowano mi HuntKey HK-350AP oraz chiefteca 450W" hmmm na huntkeya bym sie skusil jeszcze ale Chieftec 450 to pewno seria GPS robiona przez Delta Electronic..... nie mialem nigdy Delty i nie ubolewam szczegolnie z tego powodu. Jak dyplomatycznie mi wyszlo :) . spw nie ma wtyczki pci-e. ok, moze w zestaewie bedzie, ale... to zawsze przejsciowka, z jakościa roznie moze byc. Moze to moje prywatne uprzednie, jakos nie poparte faktami, ale... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Taka Delta będzie najlepszym wyborem.Tylko jak z chłodzeniem tego zasilacza?? wolałbym cos z chłodzeniem na "brzuchu" Chyba że to nie jest głośne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currtis Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Cisza w normie, na pewno nie można powiedzieć że hałasuje. Podobno w niektórych słychać jakiś delikatny pisk(cewki?) po wyłączeniu, jednak ostatnio miałem tą Deltkę przez dwa dni i nie doświadczyłem czegoś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...