Skocz do zawartości
MantisGhost

Wirtualne Pulpity Pod Windows?

Rekomendowane odpowiedzi

witam grzebalem w sieci dlugo testowalem dosc duzo programow aka wirtualny pulpit i nic zaden mi nie przypadl do gustu.

Szukam programu ktory tworzyl by mi 4 lub wiecej wirtualnych pulpitow jak w linuxie :D

mam na mysli tylko naprawde dobry i jezeli by taki byl to z mini podgladem pulpitu :D wiecie zeby bylo widac co jest otwarte itp. Tu nie chodzi mi o duzy podlgad tylko powiedzmy okienka 1cm x 1cm no i jezeli by sie dalo to z podgladem w czasie zeczywistym (z ew wylaczeniem) mam nadzieje ze ktos zna takie cos :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm no fajnie 3 odpowiedzi ale do rzeczy :)

virtual desktop manager microshitu to lipa kiedys mialem i usunolem po 2 minutach : muli, brzydki, i malo funkcji pozatym nie pamietam zeby mial w sobie funkcje podgladu

alt tab swither to nie virtualny desktop jezeli sie nie myle :/

czekam na inne sugestie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego Ty własciwie szukasz?

Bo jak widze "brzydki", "mało funkcji" o programie którego jedyną funkcją jest mozliwosc tworzenia kilku osobnych pulpitów to nie wiem do czego szukasz programu.

Muli? Tylko opcja podglądu wszystkich pulpitów z włączoną animacją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcesz ładny? poszukaj AltDeska bedziesz sobie mógł własnoręcznie oskinować :)... Poza tym to jeszzce karty NVidii mają wbudowanego pulpit menagera i sobnie możesz do 32 pulpitów zrobić... ;)

Jak są źródła do alt+taba to może bym sobie zrobił taki viściany alt + tab z widoku 3D :D

PS> gdzie są źródła bo coś nie widzę? :wink:

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm 3dna to tylko dla szpano barzo nieporeczny :) czego szukam a no dobrego programiku ktory byh mi pokazal jak w linuksie na PASKU lub tuz nad PODGLAD w czasie zeczywistym lub odswirzany co jakis czas 4 wirtualnych pulpitow czy to tak duzo ???

Jezeli zas chodzi o njvidie mam karte nvidi i wlasnie szukalem tego ale w tych nowych sterownikach jakos tego znalesc nie moge 0_0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi