MantisGhost Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 witam grzebalem w sieci dlugo testowalem dosc duzo programow aka wirtualny pulpit i nic zaden mi nie przypadl do gustu. Szukam programu ktory tworzyl by mi 4 lub wiecej wirtualnych pulpitow jak w linuxie :D mam na mysli tylko naprawde dobry i jezeli by taki byl to z mini podgladem pulpitu :D wiecie zeby bylo widac co jest otwarte itp. Tu nie chodzi mi o duzy podlgad tylko powiedzmy okienka 1cm x 1cm no i jezeli by sie dalo to z podgladem w czasie zeczywistym (z ew wylaczeniem) mam nadzieje ze ktos zna takie cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 http://www.microsoft.com/windowsxp/downloa...ppowertoys.mspx Virtual Desktop Manager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 buu z astonem to nie działa :).. ale za to alt_tab swiczer jest fajny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 A no fajny. Hook na klawisze ALT+TAB + PrintWindow z user32.dll rysujący okna. Są do tego zródła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 hmm no fajnie 3 odpowiedzi ale do rzeczy :) virtual desktop manager microshitu to lipa kiedys mialem i usunolem po 2 minutach : muli, brzydki, i malo funkcji pozatym nie pamietam zeby mial w sobie funkcje podgladu alt tab swither to nie virtualny desktop jezeli sie nie myle :/ czekam na inne sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Czego Ty własciwie szukasz? Bo jak widze "brzydki", "mało funkcji" o programie którego jedyną funkcją jest mozliwosc tworzenia kilku osobnych pulpitów to nie wiem do czego szukasz programu. Muli? Tylko opcja podglądu wszystkich pulpitów z włączoną animacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zainstaluj sobie 3DNA - tam będziesz miał duuużo miejsca na ikony i działające programy. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) chcesz ładny? poszukaj AltDeska bedziesz sobie mógł własnoręcznie oskinować :)... Poza tym to jeszzce karty NVidii mają wbudowanego pulpit menagera i sobnie możesz do 32 pulpitów zrobić... ;) Jak są źródła do alt+taba to może bym sobie zrobił taki viściany alt + tab z widoku 3D :D PS> gdzie są źródła bo coś nie widzę? :wink: Edytowane 10 Czerwca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 hmm 3dna to tylko dla szpano barzo nieporeczny :) czego szukam a no dobrego programiku ktory byh mi pokazal jak w linuksie na PASKU lub tuz nad PODGLAD w czasie zeczywistym lub odswirzany co jakis czas 4 wirtualnych pulpitow czy to tak duzo ??? Jezeli zas chodzi o njvidie mam karte nvidi i wlasnie szukalem tego ale w tych nowych sterownikach jakos tego znalesc nie moge 0_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 No ciezko jest znalezc w panelu sterowanai NVIDIA nView Desktop Manager... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 SGJ tyle to i ja wiem to tak jaby wycieli albo zapomnieli dodac a jak wiesz to moze ys powiedzial gdzie to siedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...