Kml Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 chce zainstalować system i owłaśnie któryś z ww i teraz niewiem jakie są róznice tych systemów (CHCIAŁBYM MIEĆ STABILNY SYSTEM) na którym moge także zagrać w nowe giery. Czy któryś z tych systemów nadaje się do tego lepiej ?? czy niema różnicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 win2k sp2 lub sp3 +dx8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Kurde czy On sie pytał o W2K ???????????? Może dla wielu w2k jest lepszy, ale On chce XP i ja mu odpowiadam Xp Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sagard Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Vitam! Proponuje XP PRO - mam sam od dawna i jest to wreszcie winda z którą nie mam problemów (może też sprzęt teraz mam lepszy). Co do XP HOME to znajomi, którzy to mieli przeszli na PRO, podobno stabilniej i mniej problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Pro i Home stablinością sie raczej nie różnią. Pro ma po prostu pare dodatkowych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Pro i Home stablinością sie raczej nie różnią. Pro ma po prostu pare dodatkowych rzeczy.no ztym bym polemizował, według mnie xp home i pro różnią się mniejwięcej tak jak w2k i millennium, reszte dopowiedzcie sobie sami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 roznice miedzy home, a pro? hmm.. moze to? http://www.eu.microsoft.com/poland/windows.../porownanie.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Jadro Pro i Home sa identyczne rozni je glownie ilosc zaimplementowanych funkcji i programow dostarczanych z pakietem, jesli wymagasz stabilnosci to przedewszystkim zastanow sie nad instalacja wersji angielskojezycznej , ja juz od dluzszego czasu uzywam tylko takich wersji OS i jest o niebo lepiej niz w przypadku wersji PL , musisz tylko pamietac zeby przy instalacji wlasciwie poustawiac opcje lokalizacyjne i jezykowe. Wersje ENG sa pozbawione wielu drobnych upierdliwosci i wszystkie SP i patche masz szybciej. Pamieta ktos pojawiajace sie w systray-u powdojne ikonki mixera (glosniczek pod Win98)? Wlasnie takich i wielu innych baboli nie maja wersje lokalizowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Jadro Pro i Home sa identyczne rozni je glownie ilosc zaimplementowanych funkcji i programow dostarczanych z pakietem, jesli wymagasz stabilnosci to przedewszystkim zastanow sie nad instalacja wersji angielskojezycznej , ja juz od dluzszego czasu uzywam tylko takich wersji OS i jest o niebo lepiej niz w przypadku wersji PL , musisz tylko pamietac zeby przy instalacji wlasciwie poustawiac opcje lokalizacyjne i jezykowe. Wersje ENG sa pozbawione wielu drobnych upierdliwosci i wszystkie SP i patche masz szybciej. Pamieta ktos pojawiajace sie w systray-u powdojne ikonki mixera (glosniczek pod Win98)? Wlasnie takich i wielu innych baboli nie maja wersje lokalizowane. uzywalem kiedys wersji angielskiej win2k teraz bardzo dlugo polskiej i nie widze zadnych upierdliwosci, o ktorych piszesz to chyba opinia wlasnie z nedznego win98... w stabilnosci tez nie widze zadnej roznicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 uzywalem kiedys wersji angielskiej win2k teraz bardzo dlugo polskiej i nie widze zadnych upierdliwosci, o ktorych piszesz to chyba opinia wlasnie z nedznego win98... w stabilnosci tez nie widze zadnej roznicy Nie twierdze ze musza wystepowac (przytoczylem przyklad z Win98) poza tym jak pisze od dluzszego czasu uzywam wylacznie wersji ENG i jestem bardziej niz zadowolony. Uwazam ze nalezy sie z tym liczyc ze predzej cos "wyskoczy" pod wersja zlokalizowana niz oryginalna (w tym sensie chodzi mi o ENG) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 z dwojga zlego lepiej miec Prof. niz Home :twisted: :twisted: mozna go lepiej przywrocic do dzialania po "wpadce" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 dobra wybieram pro thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ale wezme raczej wersje pl bo nie miałem jeszcze do czynienia z xp i dlatego wole mieć po Polskiemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a jakie stery pod xp polecacie do kt333 i Gf2 ti ?? ?? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Pro i Home stablinością sie raczej nie różnią. Pro ma po prostu pare dodatkowych rzeczy.no ztym bym polemizował, według mnie xp home i pro różnią się mniejwięcej tak jak w2k i millennium, reszte dopowiedzcie sobie sami W2k i millenium??!! Przcież Millenium to potomek, bardzo kiepski zresztą, linji 9x a 2k to NT!! Xp pro i home to to samo jądro NT5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Instalować hyperiony ?? niewiem bo pod 9x mi się nie sprawdziły :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Instalować hyperiony ?? niewiem bo pod 9x mi się nie sprawdziły :/u mnie dzialaja dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a czy hyperiony także dzielą się na systemy operacyjne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Na mojej konfiguracji hyperiony daly porzadnego kopa, ale z tego co wiem trzeba sprawdzic czy sie dobrze zainstalowaly i wrazie czego powtorzyc instalcje (przynajmniej mostka AGP) "z palca" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 sorry ze takie moze lamerskie pytanie. co to sa "hyperiony"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 sorry ze takie moze lamerskie pytanie. co to sa "hyperiony"? najnowsze stery do chipsetów via :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 aaa oki doki :) mam nForce2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...