AragornPL Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam po tak długiej przerwie... Pytanie jak w temacie - jaką grafikę na AGP do 500 zeta? Jak najwydajniejszą Zaraz jedziemy z kumplem na giełdę komputerową celem dokonania zakupu (swoją drogą kumpel też się wpakował w s939 z AGP tak jak ja swego czasu, więc teraz ma problem, dokładnie tak jak ja kiedyś ;)) Piszcie jak najszybciej, ja będę tego posta sprawdzał na bieżąco przy pomocy telefonu i PSP Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jakby obeszło się bez % (nie, nie tych alkoholowych, tylko karnych), to by było fajnie, bo ten post nie jest chyba zbyt spoko, taki krzykliwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 x1950Pro 256MB - troche ponad 500 zl (~530 zl) lub cos slabszego 76GS@GT (Palit 7600GS Sonic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) najlepszy będzie X1950Pro. Edytowane 10 Czerwca 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 to grafa dla kumpa (tak rozumiem), ktory ma s. 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Oj chłopie [; Troche nie warto ale jak już to szukać 7600gs palit sonic, 7900gs od palita albo galaxy, lub X1950pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Tak, grafa ma być dla kumpla od s939 Dziś niestety nie miał kasy, więc nie kupił jeszcze nic Aha i kwota się zmieniła - do 600 Pewien mój znajomy polecił mu 7600GT, jeszcze się pytaliśmy o X1950 Pro, ale mówił, że 7600 są popularniejsze Zresztą niedługo kolega (ten co chce kupić grafikę) sam tu napisze, bo to w sumie jego problem A tak totalnie OT - sam nabyłem ASRocka 4CoreDual-VSTA, a w przyszłym tygodniu będę miał E4300 :D Edytowane 10 Czerwca 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Tak, grafa ma być dla kumpla od s939 Dziś niestety nie miał kasy, więc nie kupił jeszcze nic Aha i kwota się zmieniła - do 600 Pewien mój znajomy polecił mu 7600GT, jeszcze się pytaliśmy o X1950 Pro, ale mówił, że 7600 są popularniejsze A tak totalnie OT - sam nabyłem ASRocka 4CoreDual-VSTA, a w przyszłym tygodniu będę miał E4300 :D Nie opłaca sie 7600gt, a pozatym brać tylko dlatego że popularny to troche śmieszne ;) Jak 600zł to szukać 7900gs albo X1950pro! BTW: Gratki zakupu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Kupisz P4 czy A64? P4 Są też bardziej popularne. Bierz X1950pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja tam w ogóle nie znam się na dzisiejszym sprzęcie, będę musiał jakieś testy i recenzje poczytać Aczkolwiek obie karty na pewno są dobre (o wiele lepsze od Radka 9200SE którego posiada kumpel :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Poleć mu X1950PRO bo jest mniej popularna i bedzie większy szpan ;) a wogóle będzie szpan bo to najszybsza grafika na AGP ;) Ale jak ma te 600 zł to niech zmieni płyty na coś na NF4 np ABITA i niech kupi 7900GS Galaxy albo Palit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZinC Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tak dokladnie to ta grafika to dla mnie ma byc - szczerze dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Niestety, zmiana plyty narazie nie wchodzi w gre. Jak rozumiem, najrozsadniejszym wyborem bylby ten X1950Pro, tak? Zaraz poszukam na allegro. Pozdrawiam, ZinC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nie za luźno wam tu czasem? ;-) Widzę, że ostatnio OT się szerzy w "Co kupić". Jeszcze trochę i zacznę krucjatę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...