Dadiczek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witajcie :-) Mam pytanie :) Zgodnie z specyfikacją tego modelu ma on na swoim uposażeniu dysk z interfejsem s-ata. Czy wiecie może jak przebiega instalacja (oryginalnego) WIndowsa Home / Prof Edition na tym laptopie (generalnie na Benq z s-ata) ? Pytam bo nie mam pożyczenia floppy na usb a nie wiem czy zainstaluje sie bez ładowania sterowników z zewnętrznego napędu :) Dziękuje za pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfman1 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zainstalujesz bez problemu jeśli będziesz miał na 1 CD XP + SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tu chodzi chyba o tryb ACHI dla dysku twardego. W załączniku masz PDF by HP jak sobie z tym poradzić. SATA.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...