tom1234 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam, Stała się dziwna rzecz, mianowicie leże sobie na wyrku, słucha muzyki, gdy w pewnym momencie jakieś dziwne odgłosy zaczeły dochodzić z głośników, a komputer przestał reagować, wymygany był twardy reset. No nic zrestartowałem, i zwiecha podczas ładowania systemu. Wyjołem SB i komp startuje normalnie. Wlozylem ja ponownie, odpaliło pulpit, ale w momencie gdy wyktył karte i chciał ją instalować to samo zwiecha (nie mozna myszka ruszyc) przy czym ctr-alt-del działa. Zgłupiałem, narazie włączyłem karte na płycie, ale sprawa dziwna. Co się dzieje waszym zdaniem, karta się posypała? A jeżeli tak to dlaczego tak z niczego. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 karta kaput raczej :( miałem tak z SB live Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 hmm raz mi sie tak zdazylo podczas grania w bf2 nagle komp sie zawiesil i zaczelo cos piszczec , jakies trzaski :) .. no to reset naszczescie wstal normalnie ale dla pewnosci wyjolem karte i ja dokladnie wyczyscilem i zlacze tez przedmuchalem :) jezeli to Ci nie pomoze obejzyj karte dokladnie czy aby kondesatory nie sa wypukle :) - ale nie wiem czy tak jak mowi Nerevar cos nie poszlo - ewentualnie jeszcze sprobij wywalic stery a potem wloz karte .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...