Skocz do zawartości
Bombay

Vista I Geforce 4mx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Czy sa jakies sterowniki pod Vistę do Geforce'a 4MX? Dosyc dlugo szukam, ale zadne ze sciagnietych przeze mnie nie dzialają... Karta jest w kompie przejsciowo, co nie zmienia faktu ze jakies stery by sie przydaly...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinny, nie ma różnicy czy to będzie "podstawowa karta graficzna VGA" czy GF4mx ;p

W Viście są WDM certyfikowane przez MS więć na pewno nie będzie "podstawowa karta graficzna VGA".

U mnie spokojnie gry się odpalały pod DX9c na standardowych sterach z Visty (przy GF6200)

Edytowane przez anemus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Viście są WDM certyfikowane przez MS więć na pewno nie będzie "podstawowa karta graficzna VGA".

No ja tak miałem jak mi 8800gts nie wykryło. W ogóle miałem wielkie problemy by ją zainstalować bo sterowniki są w wersji beta ;/ Dlatego tak strzeliłem w tą podstawową kartę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tak miałem jak mi 8800gts nie wykryło. W ogóle miałem wielkie problemy by ją zainstalować bo sterowniki są w wersji beta ;/ Dlatego tak strzeliłem w tą podstawową kartę ;)

Masz dość nową kartę i Vista do niej widocznie jeszcze nie miała sterownuików, ale do takiej starej GF4MX powinna mieć. Do x800 też vista przykładowo ma pełnowartościowe sterowniki, jedyna różnica do tych ze strony amd to brak CCC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vista wykrywa normalnie tego Mx'a... Ale wlasnie z obsluga gier jest problem - wiekszosc (heh wszystkie) nie chodzi, podczas gdy na 9550 wszystko smigalo (byly sterowniki). Chodzi o drugiego kompa z podpisu.

Edytowane przez Bombay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi