DeDark Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Czy istnieją jakieś płyty główne pod Socket A z gniazdem PCI-E? Chciałbym lekko zmodernizować sprzęt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Prowokacja? :? Widziałem gdzieś tu taki temat... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie ma! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 nawet jakby były to nie pchaj się w to, już teraz są aplikacje których nie odpalisz na tej platformie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeDark Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 nawet jakby były to nie pchaj się w to, już teraz są aplikacje których nie odpalisz na tej platformieGeneralnie chodzi o to, że mam w domu dwa komputery i po modernizacji jednego, zostanie mi grafa na PCI-E, która mogę włożyć do drugiego. Żeby to zrobić jak najmniejszym kosztem, wystarczyłoby tylko zmienić płytę główną. Grzechu_1990 nie doszukuj się teori spiskowych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jakby był jakikolwiek sens takiego połączenia, jak również możliwość, to Asrock by już coś takiego wymyślił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...