AlienMks Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Cześć mam taki problem który powstał w zasadzie niedawno i nie wiem o co w tym chodzi. Komp działa stabilnie i wszystko cacy, aż tu go wyłączam a on po ruszeniu myszką wstaje. Po naciśnięciu ikonki zamknij w panelu Windowsa komp idzie spać i wszystko tam gaśnie wentyle przestają pracować. Więc niby wszystko ok a tu po poruszeniu myszką on się budzi i normalnie odpala jak za naciśnięciem przycisku POWER ! Proszę o pomoc bo nie mam pojęcia co się z nim dzieje. Jego choroba przyszła tak nagle... Proszę o pomoc bo zaraz coś mnie trafi :) Edytowane 11 Czerwca 2007 przez AlienMks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Poszuka w ustawieniach biosu wake up by keybord or mouse ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 na jakim systemie? vista? jezeli tak to pewnie przechodzi w stan uspienia a nie wylacza sie. jezeli inny system, to tak jak mowi Linoge ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...