krzycho666 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jakie chłodzenie polecacie do tej karty graficznej: GeForce Gigabyte 8500GT ? Zależy mi na najwydajniejszym, nie musi być piękny i nie musi mieć świecidełek LED etc. PS. To jest mój pierwszy post, więc prosze o wyrozumialość. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Jakie chłodzenie polecacie do tej karty graficznej: GeForce Gigabyte 8500GT ? Zależy mi na najwydajniejszym, nie musi być piękny i nie musi mieć świecidełek LED etc. PS. To jest mój pierwszy post, więc prosze o wyrozumialość. Z góry dziękuje. Najwydajniej byłoby zamontować Thermalright HR-03 ale to już byłby przerost formy nad treścią :wink: Najlepiej zamontować coś pokroju:Zalman VF-900cu albo Evercool turbo 2.Nie pisza nic w specyfikacji ze mozna to zamontować na 8500Gt czy nawet na inne karty z serii 8xxx ale na pewno sie da. Albo poczekaj chwile na to: http://www.zalman.co.kr/eng/eng_index.asp Edytowane 11 Czerwca 2007 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz90 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Jeśli to TA KARTA, to Na twoim miejscu kupiłbym jakiś cichy wentylator 80-92mm, podłączył na 5-7V i zamocował z boku/pod kartą. Będzie to ciche, tanie i wydajnie rozwiązanie :wink: Edytowane 11 Czerwca 2007 przez marcinz90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...