Skocz do zawartości
JanosiQ

Goodram Ddr2 Pc25300 1gb 667

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Gry staja sie co raz bardziej wymagajace wiec postanowilem kupic sobie dodatkowa kostke ramu. Na poczatku wybor padl na goodramy 1 gb 667 5300 te co mam teraz jednak w sklepie ich nie mieli wzialem wiec OCZ pc2 5400 1 gb 667 555 15. Zadowolony z zakupu czekalem na niedziele(przyjechalem z bialegostoku), wkladam jednak nie dziala :/ probowalem wszystkie mozliwe konfiguracje lecz nic to nie daje. Kosc nie dziala i z goodramami jak i sama... Czy da sie cos z tym zrobic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JanosiQ napisał(a):

Witam.

Gry staja sie co raz bardziej wymagajace wiec postanowilem kupic sobie dodatkowa kostke ramu. Na poczatku wybor padl na goodramy 1 gb 667 5300 te co mam teraz jednak w sklepie ich nie mieli wzialem wiec OCZ pc2 5400 1 gb 667 555 15. Zadowolony z zakupu czekalem na niedziele(przyjechalem z bialegostoku), wkladam jednak nie dziala :/ probowalem wszystkie mozliwe konfiguracje lecz nic to nie daje. Kosc nie dziala i z goodramami jak i sama... Czy da sie cos z tym zrobic?

tak zwrócic zażądać zwrotu kasy i kupić http://allegro.pl/item203517707_goodram_dd...sylka_6_zl.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety budżetowe płytki Asusa na AM2 mają poważne kłopoty z pamięciami

przerabiałem to na kompie braci

nawet kostki tej samej firmy różnie się zachowują

można jeszcze spróbować uaktualnienia BIOS

najlepiej wymień na kostkę firmy którą masz teraz (goodram)

(u mnie chodziło na samsungach i hynixach a na twinmosach już nie ...)

i na początek żadnego OC ...

poza tym dlaczego brałeś inną kostkę niż goodram ?? nie zależy Ci na Dual Channel ??

Edytowane przez Agrest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi