Tocki Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam. Mam zamiar kupic zestaw bezprzewodowy max 250zl i mam dylemat.. nie wiem ktory wybrac: Zalezy mi na dobrej klawie jak i myszce - zeby 1.Logitech Cordless Desktop LX 700 - tutaj troche brzydka myszka ;] 2.LOGITECH MX3000 3.Logitech Pro 2400 Cordless Destktop 4.Logitech Cordless UltraX Media - slim ale fajne 5.Logitech Cordless Desktop S510 6.Logitech Cordless Desktop MX 3200 - 270zl ale moge dodac to 20 zl ;]- ten mi przypadl najbardziej do gustu. 7.Logitech Laser Cordless Desktop LX 710 - ten tez mi sie podoba. Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Polece Ci inny dział :? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=75 Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Polece Ci inny dział :? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=75 no fakt jest wyzej ale moze ktos szybko odpowie jednym slowem ;] Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Tocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 no fakt jest wyzej ale moze ktos szybko odpowie jednym slowem ;] wiem ze wiekszosc was poleca UltraX Media .. ale co z innymi np mx3200 ? nitk nie mial z nia stycznosci ? co myslicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 pozwole podpiąć się pod temat, gdyż też właśnie zastanawiam się nad zakupem takiego zestawu. zastanawiałem się nad Logitech Cordless Desktop S510 -przedewszystkim ze względu na cene. więc chciałem zasięgnąć waszej opini na ten temat. może ktoś jest posiadaczem właśnie tego zestawu. interesowałyby mnie takie kwestie jak: - czy klawiaturka jest cicha i czy nie zaczyna hałasować po dłuższym czasie użytkowania np po pół roku? - czy z mychą wszystko ok, może się wiesza? - co z farba? -niektórzy narzekaja że sie ściera, - i jak wygląda sprawa z zarządzaniem energią z gory dzieki za wasze opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...