DonJoker Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Mam Intel Core 2 Duo płyte Asusa i karte Sephire x1900gt, a moj zasilacz to modecom 400w. Chce zmienic karte na 8800gts. czy ten zasilacz wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 jeśli jest to Modecom MC-400ATX 2.0 PFC to wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonJoker Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jest to model feel 400. Standardowy zasilacz kupiony razem z obudowa modecoma. Troche sie boje zeby nie popalil mi reszty czesci. Podobno sie zdarza. Mam pfc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) no jak jest to feel to radzę zmienić na coś lepszego bo może być ciężko :twisted2: Edytowane 11 Czerwca 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonJoker Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Bylem dzis w sklepie i oferowali mi to: Zasilacz Nie powiem ze zalezy min a cenie. Ten chieftec wydaje sie rozsadny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 ten Chieftec spokojnie wystarczy do twojego konfigu :) możesz śmiało go brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonJoker Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dzieki bardzo za podpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currtis Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dość zacna rzecz, jednak często działa jak suszarka. Zastanów się, czy zależy Ci na ciszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_domestos_ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Warto też zdecydowanie rozważyć delte 400w ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper86 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 ma tego chiefteca - jest super. na pewno nie bedzie zadnych problemow ze sprzetem. jesli chodzi o halas to w porownaniu ze "zwyklymi" zasilaczami jest to bardzo cichy zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...