Krydor Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Otoz mam taki problem. Komp jak w podpisie. Podlaczam kompa do telewizora poprzez kabelek s-video. Ekran startowy wyglada normalnie jednak jak wchodze do windowsa widoczne jest tylko pol ekranu. Druga polowa jest w paski na 32 bitach,po przestawieniu na 16 robi sie czarna. Generalnie nie da sie nic ogladac przez to skurczenie obrazu. Jeszcze nigdy czegos takiego nie mialem. Co moze byc przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mernest Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Najpierw sprawdź czy masz w sterownikach włączną opcję "composite s-video" (jeżeli masz rozgałęźnik w zestawie z którego są 3 wyjścia) lub spróbuj podłączyć do telewizora przez euro ja nie mam koloru na s-video :-| i w dodatku ekran się troszke śnieży a na euro jest wszytko wporządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...