Gość ctx0075b Napisano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2007 Bierzemy piers z kurczaka (tyle ile damy rade wszamac) 2-3 jajka Bułka tarta z mąka Przyprawa do Kebabu Piersi kroimy w kostki, moczymy w jaju, mieszamy sypkie skladniki wraz z przyprawą, panierujemy w tym piersiątka i smazymy we frytkownicy(ewentualnie w garku z olejem) az ladni sie zrumieni. Smacznego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnes Napisano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2007 No a co do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo23 Napisano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2007 Jak to co frytki i sałatka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pigmej Napisano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2007 Na czym polega innowacyjność tego przepisu? Normalny kurczak w panierce :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G73 Napisano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2007 a ma ktos sprawdzony przepis na skrzydelka badz podudzia ala KFC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnes Napisano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2007 Na czym polega innowacyjność tego przepisu? Normalny kurczak w panierce :blink: :blink:No to ja zaproponuję innowacyjną innowacyjność: opanierować w : a) płatkach owsianych b) płatkach kukurydzianych c) płatkach midgałowych Za każdym razem inny smak, a kurczak niby taki sam. Tylko to już wyższa szkoła jazdy, bo takie udziwnione panierki lubią się przypalać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pigmej Napisano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2007 No to ja zaproponuję innowacyjną innowacyjność: opanierować w : a) płatkach owsianych B) płatkach kukurydzianych c) płatkach midgałowych Za każdym razem inny smak, a kurczak niby taki sam. Tylko to już wyższa szkoła jazdy, bo takie udziwnione panierki lubią się przypalać. Wiórki kokosowe jeszcze wchodzą w grę. Palce lizać. Taaaak. Teraz to jest nietypowe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2007 Co do nazwy tematu to sory, ale kurczak z mcd jest tak okropny, że nie da się go jeść. To jest jakieś przemielone mięso. Ohyda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...