Skocz do zawartości
Gość ctx0075b

Kurczak...

Rekomendowane odpowiedzi

Bierzemy piers z kurczaka (tyle ile damy rade wszamac)

2-3 jajka

Bułka tarta z mąka

Przyprawa do Kebabu

 

Piersi kroimy w kostki, moczymy w jaju, mieszamy sypkie skladniki wraz z przyprawą, panierujemy w tym piersiątka i smazymy we frytkownicy(ewentualnie w garku z olejem) az ladni sie zrumieni.

Smacznego:)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Na czym polega innowacyjność tego przepisu? Normalny kurczak w panierce :blink: :blink:

No to ja zaproponuję innowacyjną innowacyjność: opanierować w :

a) płatkach owsianych

b) płatkach kukurydzianych

c) płatkach midgałowych

 

Za każdym razem inny smak, a kurczak niby taki sam. Tylko to już wyższa szkoła jazdy, bo takie udziwnione panierki lubią się przypalać.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

No to ja zaproponuję innowacyjną innowacyjność: opanierować w :

a) płatkach owsianych

B) płatkach kukurydzianych

c) płatkach midgałowych

 

Za każdym razem inny smak, a kurczak niby taki sam. Tylko to już wyższa szkoła jazdy, bo takie udziwnione panierki lubią się przypalać.

Wiórki kokosowe jeszcze wchodzą w grę. Palce lizać.

 

Taaaak. Teraz to jest nietypowe :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie


×
×
  • Dodaj nową pozycję...