sarmat Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam. Byłem dzisiaj w sklepie w celu kupna płyty Gigabyte GA-965P-DS4 (rev 3.3). Niestety, okazało się, że jest ona niedostępna ani w sklepie, ani u dystrybutorów. Zaproponowano mi Asus'a P5B Deluxe, nad którym zresztą wcześniej się zastanawiałem. Zamówiłem go i pojutrze mam go odebrać. Jednak czym więcej czytam informacji na temat tej płyty, tym bardziej się waham - przykładem może być temat o tej płycie na tym forum - ludzie mają z nią mnóstwo problemów. Dowiedziałem się, że od ręki dostępna jest płyta Gigabyte GA-965P-DS3 (rev 3.3), która jest o wiele tańsza od tego Asus'a. Może warto anulować to zamówienie i zdecydować się na tego Gigabyte, a resztę kasy przepić? FSB jakie mnie interesuje to ~450MHz. Kupowanie przez internet nie wchodzi w grę. Kupuję w sklepie Vico. Może macie jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 http://sklep.vico.pl/product_info.php/cPat...oducts_id/44812 Albo niech Ci sporwadzą abita ab9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmat Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dobra, chyba mogę dopłacić te 70zł do Abita AB9 QuadGT (jest w sąsiednim sklepie). Czy rzeczywiście jest on w tej cenie najlepszą płytą na 965P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 teraz takich pieniędzy pchać w 965 się nie opłaci, masz za tą kasę coś na P35... dlaczego nie chcesz zamówić przez sieć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmat Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nie chcę zamówić przez sieć, bo w przypadku gdyby coś się stało nie chcę się bawić w wysyłanie i czekanie. Okazało się, że mogę dostać MSI P35 Platinum 17zł taniej od Abita AB9 QuadGT. Może to byłby lepszy wybór? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Pewnie. Teraz jak kupować płytę to raczej na P35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) o tak ;) Będzie bardzo OK. A może tańsza P35 Neo ? Edytowane 12 Czerwca 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angels Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) warto wydać 580zeta dla Abit AB9 Quad-GT (i965P + ICH8R) myślę o kupnie płyty na lata. Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Angels Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 nie warto , bo nie obsługuje Penrynów ... lepiej coś z P35, tak jak MSI wyżej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angels Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 co to penryn i nie chce płyt z obsługa ddr3. coś dobrego na lata z dobrym oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 co to penryn i nie chce płyt z obsługa ddr3. coś dobrego na lata z dobrym ocA google nie działa?? A jak cos na lata z dobrym OC to właśnie płyta na p35. A że dodatkowo obsługuje DDR3 to zaleta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 pomogę Ci - penryn to nowe procki od Intela w 45nm 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...