pankrzys Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Kupiem wczoraj ten telefonik jest poprostu zaj.... :D Mam tylko jedno pytanie jak przegrac smsy z karty sim do pamieci telefonu. Wiem ze w pamieci telefonu da sie zapisywac smsy bo zapisuje bez problemu smsy wyslane i w wersji roboczej, ale z tymi odebranymi mam problem. Ktos ten problem juz rozwiazal???? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 mi sie wydaje ze telefon powinien sam pobrac sms-y z karty :? ale oczywiscie mogie sie mylic :D niemialem doczynienia z tym telefonem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankrzys Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 mi sie wydaje ze telefon powinien sam pobrac sms-y z karty :? zgadzam sie z Tobą powinien ale nie pobiera... jedyny sposob jaki wymyslilem to zapisywanie odebranych smsow w kopiach roboczych...w prawdzie to dziala ale powinno sie dac zrobic to latwiej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Z tego co mi wiadomo to ta Motorola po prostu NIE POSIADA takiej opcji jak zapisywanie przychodzacych SMSow w pamieci telefonu, a jedynie na karcie SIM. Ot taka niedorobka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...