Skocz do zawartości
kempoll

Ms8137c Sterowniki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie!

Mam mały problem ze swoją płytą główną,taz.problemu nie było do momentu w którym musiałem przeinstalowac system.Po nowej instalacji windows pokazuje mi bład z dzwiękami multimediów i po prostu nie ma zainstalowanej karty dzwiękowej... i wszystko wydawać by się mogło całkiem proste.

Jednak płyte posiadam już dość długo i nie mam cd instalacyjnego ze sterownikami.Czy ktoś mógł by mnie na kierowć na jakąś stronkę z której jest możłiwe pobranie owych sterowników!!??Za wszelką pomoc z góry wielkie dzięki!!pozdrawiam i do następnego posta!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

klyk Drivery do tej płyty...

Na prawdę chwilka googlania (nawet nie bolało :wink:)... :google:

zimoek szybciutki jesteś!! :D Niestety jak juz klikam na odpowiedniego drivera to brak postępu,nie wiem co się dzieje.Może jakieś problemy ze stronką .... .W każdym bądź razie wielkie dzięki za chęci!!będę próbował dalej.... .Pzodro

Niestety ,moje starania na nic! :? więcj jak by komus wpadły w oko takie drivery albo jakaś dobra stronka to proszę o info!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta płyta ma zintegrowany procesor sygnałowy karty dźwiękowej VIA VT8233.

Wydaje mi się, że wystarczy ściągnąć sterowniki VIA AC'97 AUDIO, zainstalować i wszystko będzie w porządku.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...