m40 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mam świeży system Windows XP SP2 z wgranym Autopatcherem May 2007 (nic nie kombinowane wgrane tylko łaty systemowe) oraz zainstalowanym Outlookiem 2003. Poprzednio na tym samym windowsie i Outlooku 2002 wraz z Autopatcherem May 2006 wszystko działało jak trzeba. Teraz z różnych kont jak onet, plusnet, wp nie wysyła emaili poprzez programy pocztowe takie jak Outlook 2003 i The Bat 3. Przez www wysyła. Gdy testuję ustawienia poczty w Outlooku dostaję następujący komunikat. Oczywiście skrzynki dobrze skonfigurowałem (+ uwierzytelnianie). Dłubię już w tym od dłuższego czasu i nie wiem co jest grane, wygląda to na winę leżącą poza programami pocztowymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wrzuć jeszcze jakieś skrinki z poszczególnych zakładek. Najchętnitj Outlook Express. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ewidentnie coś blokuje połączenie. Dobre ustawienia masz (ma być SSL)? Może jakiś firewall u Ciebie lub u dostawcy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jest SSL, firewalle wyłączone. Sprawdzę możliwość problemu u dostawcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...