Dejot Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 http://www.sss.org.pl/event.php?view=300607 http://www.streetracingmania.com/2007/koedrag/ http://www.streetracingmania.com/2007/koed...gistration.html zgłoszeni zawodnicy jak do tej pory ktoś z Was sie wybiera może ? 8) Ja bede na 99% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Od dawna planuje, ale nikt ze znajomych nie jest konkretnie zdecydowany. A sam się nie wybiore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Ja mogę tylko zapewnić że będe na 1/4 w Toruniu - dla tych którzy za mną tęsknią ;) edit- do kamienia za daleko ;) Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Miałem jechać, ale w tymczasie będę w Bieszczadach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Jak bym miał prawko... :mur: Jak będzie transport to z wielką chęcią pojadę :) Ahhh te Skyline'y :rolleyes: Edytowane 12 Czerwca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Miałem jechać, ale w tymczasie będę w Bieszczadach. Że tak spytam a gdzie dokładnie :twisted2: Roztoki Dolne -> Baligód/Zelmer -> Lesko [Łukawica :P]-> Solina ;] Dejot Jakbym miał się z kimś zabrać to bym pojechał :razz: Edytowane 17 Czerwca 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zapowiada sie ciekawie. Mocni zawodnicy. Ciekawe tylko jak wszystko bedzie zorganizowane, zeby nie bylo jak ostatnio ze cofali z podium i odbierali nagrody bo dopiero po zawodach wyszlo ze kilku zawodnikow uzywalo nieregulaminowe ogmienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Ja bym się przejechał, ale jak to często i młodzików bywa nie mam samochodu ;/ A impreza zapowiada się całkiem interesująco :P Może ktos jest z Bydgoszczy?? Szczególnie interesują mnie te maluchy 500+HP. Polska ma mocną drużynę zobaczymy jak im pójdzie. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Polska ma mocną drużynę zobaczymy jak im pójdzie. Taa, supra 1400hp narazie bez silnika, corvetta rosypała sie 2 tygodnie temu, a almera tomaracing bez wałków rozrządu :D . Ale będzie dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Taa, supra 1400hp narazie bez silnikaa kto w suprze pokładał jakieś nadzieje ? :P ;) Zostaje Typhoon, Camaro może Chevelle Carlsena wkońcu coś pokaze...klase fwd raczej mamy na bank wygraną jak w zeszłym roku :) Lotus doktora też pokaże do tego czasu miał być już w miarę zmodzony ;] Mam jeszcze 3 miejsca wolne z lbn jak by ktoś chciał...tania podróż :) Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) a kto w suprze pokładał jakieś nadzieje ? :P ;) Zostaje Typhoon, Camaro może Chevelle Carlsena wkońcu coś pokaze...klase fwd raczej mamy na bank wygraną jak w zeszłym roku :) Lotus doktora też pokaże do tego czasu miał być już w miarę zmodzony ;] Szkoda, że raczej tego nowego Plymoutha nie będzie, widzialem na żywo jak pięknie jechały te wszystkie rumaki z rollbarem i spadochronem :wink: . W suprze pokładam nadzieje, bo mogą się nie wyrobić ze strokerem (mniej mocy, wiecej trakcji), lakieru jest 10 warstw, wiec jest lepszy docisk (wiecej trakcji) oraz może nie zdążą władować całego audio do środka (bedzie szybciej ;) ) BTW kto będzie szybszy według Ciebie - Zetec czy Petera ;) ? Edytowane 14 Czerwca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pozostaje jeszcze Audi S4 OZta ;] Ciekawe czy w nim tez cos modzili. Bo odgrazal sie po ostatnich zawodach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 BTW kto będzie szybszy według Ciebie - Zetec czy Petera ;) ?Javo :P A tak to myśle ze Petera. Ciekawi mnie przecinak z ukrainy VAZ 2113 http://www.autokrata.pl/ogien/1812/tuning_z_ukrainy/ xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Że tak spytam a gdzie dokładnie :twisted2:Kolejnośc od ncelu, do bardziej rozpoznawannych miejscowosci: Roztoki Dolne -> Baligód/Zelmer -> Lesko -> Solina ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 No i polak zdobył mistrzostwo Europy ciężarówką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawca87 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Bylem. Nie bylo tragedii ani rewelacji. Organizacja kompletnie mi sie nie podobala. Po prostu kupa. Ale nie narzekam, bawilem sie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...