Skocz do zawartości
Pazurek

Co sadzicie o Prolink GF4 Ti4200?

Rekomendowane odpowiedzi

Haj, przegladajac cenniki sklepowe natknalem sie na Ti4200 tylko z firmy Prolink. Co sadzicie o tej karcie? Dodam ze sa w dwoch wersjach, 64MB za 740zl i 128MB za 880zl. Oplaca sie wydac pieniadze?

ps. mozecie sobie od razu odpuscic teksty w stylu lepiej kup radeona ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haj, przegladajac cenniki sklepowe natknalem sie na Ti4200 tylko z firmy Prolink. Co sadzicie o tej karcie? Dodam ze sa w dwoch wersjach, 64MB za 740zl i 128MB za 880zl. Oplaca sie wydac pieniadze?

poczekaj na testy - na TwojePC.pl maja byc w nadchodzacym tygodniu - ale sa sygnaly ze ta z 64MB ram'u jest niezbyt ciekawa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps. mozecie sobie od razu odpuscic teksty w stylu lepiej kup radeona ;)

Prolink nie jest zly... Ale sa lepsi. Polecam zajrzec do cennikow MINt-a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argh, co jest niby do kitu w tym Prolinku, ze wedlug was powinienem doplacic np. do Gainwarda?

Co z tym testem na TwojePC, zapowiedzi slyszalem juz chyba miesiac temu? ;)

Na dodatek sprawa z wersja 64MB, gorsza od 128MB? 64MB juz nie wystarcza, lepiej miec wolniejsze pamieci? Co wykorzystuje tyle pamieci, powiedzmy ze pomijam maksymalne rozdzielczosci z potrojnym buforowaniem...

Acha, licza sie dla mnie tylko karty ktore moge kupic w Krakowie, nie bede sie rozbijal przez pol Polski nawet po GF4. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argh, co jest niby do kitu w tym Prolinku, ze wedlug was powinienem doplacic np. do Gainwarda?

Co z tym testem na TwojePC, zapowiedzi slyszalem juz chyba miesiac temu? ;)

Na dodatek sprawa z wersja 64MB, gorsza od 128MB? 64MB juz nie wystarcza, lepiej miec wolniejsze pamieci? Co wykorzystuje tyle pamieci, powiedzmy ze pomijam maksymalne rozdzielczosci z potrojnym buforowaniem...

Acha, licza sie dla mnie tylko karty ktore moge kupic w Krakowie, nie bede sie rozbijal przez pol Polski nawet po GF4. :)

mnie się on nadal podoba /a le jak tylko bede miał okazje to gainwarda oblookam :)/

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze jesczze troche poczekaj, wejdzie matrox, sis xabre i ceny pojda w dolll.

matrox będzie drogi a sis xabre to porażka :D

no byc moze, choc nie wyciagajmy pochopnych wnioskow, tak czy sieka nvidia pewnie obnizy ceny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest maxmalnie okrojona. Tylko VGA i nic innego. Jak dla mnie to troszke za malo gdy wyjscie TV powoli staje sie standardem. Czego ma dotyczyc dopisek Ultra, w parametrach nie ma nic takiego aby je dodac.

Hm ... moze Ultra jak Ultra okrojona ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest maxmalnie okrojona. Tylko VGA i nic innego. Jak dla mnie to  troszke za malo gdy wyjscie TV powoli staje sie standardem. Czego ma dotyczyc dopisek Ultra,  w parametrach nie ma nic takiego aby je dodac.

Hm ...  moze Ultra jak Ultra okrojona ?

prolink 64 mb ma tv-out a ja sadzę to Twój post tyczy się gainwarda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest maxmalnie okrojona. Tylko VGA i nic innego. Jak dla mnie to  troszke za malo gdy wyjscie TV powoli staje sie standardem. Czego ma dotyczyc dopisek Ultra,  w parametrach nie ma nic takiego aby je dodac.

Hm ...  moze Ultra jak Ultra okrojona ?

prolink 64 mb ma tv-out a ja sadzę to Twój post tyczy się gainwarda?

tez mi się tak wydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Gainward.

Ma fajna nazwe "Gainward GeForce4 PowerPack Ultra/650" i tylko nazwe.

Wydaje mi sie ze chwyt z dopiskiem Ultra jest marketingowo skuteczny i sporo ludzikow zwabionych dopiskiem wyda na ta karte kaske.

Jak wybierac to Prolinka. Lepiej wypasiony i chyba lepsza cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...