Pazurek Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Haj, przegladajac cenniki sklepowe natknalem sie na Ti4200 tylko z firmy Prolink. Co sadzicie o tej karcie? Dodam ze sa w dwoch wersjach, 64MB za 740zl i 128MB za 880zl. Oplaca sie wydac pieniadze? ps. mozecie sobie od razu odpuscic teksty w stylu lepiej kup radeona ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 nie znajdziesz nic lepszego za ta cene!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Oczywiście że NIE opłaca się :!: za 827 zł nasz Gainward GeForce4 Ultra/650 - od jutra w sklepie tweak'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Haj, przegladajac cenniki sklepowe natknalem sie na Ti4200 tylko z firmy Prolink. Co sadzicie o tej karcie? Dodam ze sa w dwoch wersjach, 64MB za 740zl i 128MB za 880zl. Oplaca sie wydac pieniadze?poczekaj na testy - na TwojePC.pl maja byc w nadchodzacym tygodniu - ale sa sygnaly ze ta z 64MB ram'u jest niezbyt ciekawa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Haj, przegladajac cenniki sklepowe natknalem sie na Ti4200 tylko z firmy Prolink. Co sadzicie o tej karcie? Dodam ze sa w dwoch wersjach, 64MB za 740zl i 128MB za 880zl. Oplaca sie wydac pieniadze? ps. mozecie sobie od razu odpuscic teksty w stylu lepiej kup radeona ;) Prolink nie jest zly... Ale sa lepsi. Polecam zajrzec do cennikow MINt-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazurek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Argh, co jest niby do kitu w tym Prolinku, ze wedlug was powinienem doplacic np. do Gainwarda? Co z tym testem na TwojePC, zapowiedzi slyszalem juz chyba miesiac temu? ;) Na dodatek sprawa z wersja 64MB, gorsza od 128MB? 64MB juz nie wystarcza, lepiej miec wolniejsze pamieci? Co wykorzystuje tyle pamieci, powiedzmy ze pomijam maksymalne rozdzielczosci z potrojnym buforowaniem... Acha, licza sie dla mnie tylko karty ktore moge kupic w Krakowie, nie bede sie rozbijal przez pol Polski nawet po GF4. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Argh, co jest niby do kitu w tym Prolinku, ze wedlug was powinienem doplacic np. do Gainwarda? Co z tym testem na TwojePC, zapowiedzi slyszalem juz chyba miesiac temu? ;) Na dodatek sprawa z wersja 64MB, gorsza od 128MB? 64MB juz nie wystarcza, lepiej miec wolniejsze pamieci? Co wykorzystuje tyle pamieci, powiedzmy ze pomijam maksymalne rozdzielczosci z potrojnym buforowaniem... Acha, licza sie dla mnie tylko karty ktore moge kupic w Krakowie, nie bede sie rozbijal przez pol Polski nawet po GF4. :) mnie się on nadal podoba /a le jak tylko bede miał okazje to gainwarda oblookam :)/ pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Moze jesczze troche poczekaj, wejdzie matrox, sis xabre i ceny pojda w dolll. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Moze jesczze troche poczekaj, wejdzie matrox, sis xabre i ceny pojda w dolll. matrox będzie drogi a sis xabre to porażka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Moze jesczze troche poczekaj, wejdzie matrox, sis xabre i ceny pojda w dolll. matrox będzie drogi a sis xabre to porażka :D no byc moze, choc nie wyciagajmy pochopnych wnioskow, tak czy sieka nvidia pewnie obnizy ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 ja mam tego ti4200 z prolinka i jest miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Karta jest maxmalnie okrojona. Tylko VGA i nic innego. Jak dla mnie to troszke za malo gdy wyjscie TV powoli staje sie standardem. Czego ma dotyczyc dopisek Ultra, w parametrach nie ma nic takiego aby je dodac. Hm ... moze Ultra jak Ultra okrojona ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Karta jest maxmalnie okrojona. Tylko VGA i nic innego. Jak dla mnie to troszke za malo gdy wyjscie TV powoli staje sie standardem. Czego ma dotyczyc dopisek Ultra, w parametrach nie ma nic takiego aby je dodac. Hm ... moze Ultra jak Ultra okrojona ? prolink 64 mb ma tv-out a ja sadzę to Twój post tyczy się gainwarda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Karta jest maxmalnie okrojona. Tylko VGA i nic innego. Jak dla mnie to troszke za malo gdy wyjscie TV powoli staje sie standardem. Czego ma dotyczyc dopisek Ultra, w parametrach nie ma nic takiego aby je dodac. Hm ... moze Ultra jak Ultra okrojona ? prolink 64 mb ma tv-out a ja sadzę to Twój post tyczy się gainwarda? tez mi się tak wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Tak Gainward. Ma fajna nazwe "Gainward GeForce4 PowerPack Ultra/650" i tylko nazwe. Wydaje mi sie ze chwyt z dopiskiem Ultra jest marketingowo skuteczny i sporo ludzikow zwabionych dopiskiem wyda na ta karte kaske. Jak wybierac to Prolinka. Lepiej wypasiony i chyba lepsza cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[SiD] Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Jak wybierac to Prolinka. Lepiej wypasiony i chyba lepsza cena. AMEN !!! wreszcie ktos dla kogo nie liczy sie firmowy napis [np GAiNWARD :)] tylko stosunek wydaynosc/cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 no wlasne ja tam po 15 lipca (urodzinki=kasa) zamiezam jechac po niego do Krakowa bo nigdzie taniej nie widzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Radzę zaczekać... PS. Racja w Krakowie najtaniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...