pio Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Jak wyrzucić logo ZAPRASZAMY, które pojawia się podczas uruchamiania windy XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 powiedz najpierw gdzie ty chcesz te logo wrzucic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 panel sterowania>konta użytkowników>zmień sposób logowania lub wylogowywania użytkowników> odchaczasz ptaszka z "użyj ekranu powitalnego" i to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Andriu fistaszka to ja mam odchaczonego. Mi nie chodzi o logowanie użytkowników, tylko o bitmapę która pojawia się na sekundę i znika. W windzie 98, to był chyba plik o nazwie logo.sys, po wyrzuceniu którego nie pojawiało się logo windowsa w trakcie bootowania, a w windzie xp nie mogę nic takiego znaleźć, a drażni mnie to ZAPRASZAMY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Bardzo dobre pytanie, sam bym się dowiedział to samo+w win2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 http://www.themexp.org/view_info.php?id=3037 na tej stronie macie do ściągnięcia nowe logo bootowania Bootscreen: Water Windows by Swissboy, Login screen: Midnight Blue by BluezCluez2! Polecam, nie ma już logo zapraszamy tylko ładny niebieski ekran z napisem XP. Mam nadzieje że wam to wystarczy!Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Zapraszamy to czesc ekranu logowania "Logonui.exe" Nie da sie tego wywalic chyba ze zamienic na inny z netu (fajny jest apple mac :)) Jezeli chodzi o ekran botowania a nie logowania (windows xp i ten pasek co przechodzi) to jest plik ntoskrnl.EXE tez go nie mozna usunąć, żeby jednak go nie oglądać trzeba dopisać w boot.ini po spacji /SOS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Sliczne dzięki za pomoc i jeszcze jedno pytanie: Czy są jakieś programy do edycji tego ekranu logowania (ZAPRASZAMY)? Skoro nie mogę tego wyrzucić to może chociaż zamienię na fajne zdjęcie albo rysunek. Do win98 było kilka takich programów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 mozna to zmienic programem reshacker. w tym celu nalezy edytowac plik logonui.exe w katalogu windowssystem32. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 mozna to zmienic programem reshacker. w tym celu nalezy edytowac plik logonui.exe w katalogu windowssystem32. pozdrawiam. Gdzie znaleść ten program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Podaj e-mail'a to tobie ten program prześle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Ja widziałem na laptopku z win XP zamiast tego zapraszamy to było coś w stylu win 2000 po ekranie startowym /taki prostokąt na niebieskim tle/. Wie ktoś może jak to zmienić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 program -logonuibootrandomizer a tematy j.w. na www.themexp.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncom Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 a nie wiece jak podmienic te loga(zapraszamy i to win xp z przelatujacym paskiem) nie uzywajac zadnego programu ?? da sie jakos tak czy to by bylo troche zbyt skomplikowane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...