Techniec Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 ja nie używam krzyżaka i nie jest źle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Co do lagów na livie, to raczej nikt nie odpowie Ci na to pytanie...:PCzemu nie? Widze, ze Techniec to odwazny chlopak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 niestety mam tylko konto silver jak narazie ;) ale z tego co czytałem na jakimś xboxowym forum minimalne lagi na live można dostrzec. btw prawdopodobnie dostaniemy postać Vadera jako DLC. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 btw dla porownania wersja PS3: -no Rumble -no in-game music -no trophies wnoski wyciagnijcie sami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 serio nie ma muzyki, czy to tylko propaganda anty-ps3? az nie chce mi sie wierzyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 chodzi pewnie o odpalanie własnych kawałków w czasie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 serio nie ma muzyki, czy to tylko propaganda anty-ps3? az nie chce mi sie wierzyc...no serio, dzwieku tez wogole nie ma. niezly lol co nie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 (edytowane) Po co by mieli usuwać ścieżki dźwiękowe. Mówię o muzyce w czasie walki. Też w to nie wierzę. Czyżby Cell nie wyrabiał ? (tooo taki okrutny żart ;) ) Edytowane 28 Lipca 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 btw prawdopodobnie dostaniemy postać Vadera jako DLC. :]Jesteś zabawny... btw dla porownania wersja PS3: -no Rumble -no in-game music -no trophies wnoski wyciagnijcie sami ;) Będą patche. Co za problem. No Rumble nie potwierdzone! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 (edytowane) btw dla porownania wersja PS3: -no Rumble -no in-game music -no trophies wnoski wyciagnijcie sami ;) no to juz chyba wiem jaka wersje wybrac ;) z drugiej strony-co tak pocieli wersje ps3? Edytowane 28 Lipca 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 (edytowane) Jesteś zabawny... sam jesteś zabawny http://www.youtube.com/watch?v=f5mgc2O1TTc że tak powiem, w [gluteus maximus] byłeś [ciach!]o widziałeś :lol: http://www.gamersreports.com/news/8653/vad...wnload-screens/ Edytowane 28 Lipca 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Jesteś zabawny...Zabolało? :( Nie martw się....to działa w drugą stronę, ściągniesz sobie yode :lol: z drugiej strony-co tak pocieli wersje ps3?Potęga cella? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 no to juz chyba wiem jaka wersje wybrac ;) z drugiej strony-co tak pocieli wersje ps3? Hehe, wszystko to o kant [gluteus maximus] potłuc jesli mam grać na padzie od Xa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Potęga cella? :rolleyes: 360 version doesn't have rumble either. Takie cos znalazlem na paru forach anglojezycznych - prawda czy ktos sobie nastroj poprawial ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Hehe, wszystko to o kant [gluteus maximus] potłuc jesli mam grać na padzie od Xa.W sumie pograłem trochę dłużej i nie jest tak najgorzej. Idzie się przyzwyczaić, choć na ps3 na pewno będzie grało się lepiej/wygodniej. Takie cos znalazlem na paru forach anglojezycznych - prawda czy ktos sobie nastroj poprawial ?Prawda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 IGN-87.0% TeamXbox-88.0% Electronic Gaming Monthly-88.3% 1UP-95.0% Digital Chumps-96.0% Czyli gra w pełni udana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Toszkę czasu już z gierką spędziłem to się wypowiem. Ogólnie to stary dobry Soul Calibur, tak samo przyjemnie się gra. Fajne jest to, że można teraz ubierać głowne postacie wg własnego widzimisię (albo rozbierać :) ), można spędzić przy tym trochę czasu. Jest oczywiscie online, ale jak narazie nie udało mi się jeszcze z nikim zagrać, kumpel za to grał i mówił, że jest nieźle, ale da się czasem odczuć lagi i jakies opóźnienia, mimo wszystko dobrze, że online jest. Story mode jest króciutki, 5-10 min, za to jest jeszcze tryb Tower Cośtam i tam można już dłużej się pobawić z wykorzystaniem dopakowanych postaci. Swoją drogą dobrze dopakowana postać wygląda zazwyczaj smiesznie ponieważ ciuszki dodają jakies bonusy i jak się już ubierze postać w części garderoby z zupełnie innej bajki to efekt jest lekko żałosny. No i graficznie jest świetnie, plansze są świetne, modele też, ogólnie najlepiej wyglądająca bijatyka jak do tej pory. Ode mnie 9/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 IGN-87.0% TeamXbox-88.0% Electronic Gaming Monthly-88.3% 1UP-95.0% Digital Chumps-96.0% Czyli gra w pełni udana ;] Oj tak wlasnie wrocilem z weekendu z kumplami gdzie zesmy tlukli w SC IV przez jakies 80% czasu :) Zdecydowanie warto kupowac , gra sie rownie przyjemnie co w stare czesci, a opcja customize pozwala tworzyc rozne zabawne modyfikacje postaci jak komus sie bazowe znudza:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 to jest to czego chciałem, online gra sie całkiem dobrze. Jak narazie łupałem ustawione mecze z polakami i większych problemów nie było. 3 osoby w lobby i dało rade, z większą ilością mogą być problemy. Co do gry, to ma swój urok i tyle, choć stare techniki mogą zawodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja teraz bawię się wierzą dusz i jest fajniej niż w strory mode :P A na duet Amy+Yoda nie ma mocnych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja teraz bawię się wierzą dusz i jest fajniej niż w strory mode :P A na duet Amy+Yoda nie ma mocnych ;] No nie wiem ja zrobilem calkiem sporo pieter duetem Taki+ Taki ewentualnie Taki+ Mitsurugi , poki sie nie przerzucilem na custom Taki mk III z drain lifem i przechodzeniem ciosu przez bloki po odblokowaniu skilli 9 poziomu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 nullify counter + drain hp i nikt ci w wiezy nie podskoczy. tylko sie zablokowalem kolo 40 pietra bo nie moge wyrobic sie w czasie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jednak ktoś podskoczy jak nie dajesz radę zmieścić się w czasie :P od 45-46 zaczyna być trochę trudniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) http://www.ps3site.pl/porownanie-wersji-soul-calibur-iv/ Ha a to potega cella w dzialaniu czyli lepsza fizyka ruchow najwazniejszych elementow kazdej wojowniczki w grze (poza Talim :D ) Edit: jakby ktos nie skapowal to jest dowcip bo nie mam zamiaru siedziec nad tym filmikiem pol godziny i porownywac :D Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Osoby odpowiedzialne w tej produkcji za działanie live, powinny smażyć się w piekle. Już pominę fakt lagów psujących całą grę, ale żebym musiał zakładać serwer po każdej skończonej walce? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wiesz lagi sa tez na PS3, po prostu ciezko zrobic dobry multi przez net w grze gdzie liczą się klatki. Na PS3 rowniez serwer zaklada sie tylko na jedną walkę, ciekawe czemu producenci tak sobie to wymyslili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No już naprawdę pomijam fakt tych lagów - rozumiem o co chodzi, ogólnie jak się gra ze znajomymi to ich nie ma więc to jeszcze do przełknięcia (boję się grać po necie, za dużo tam mutantów od których zbieram bęcki) ;] Ale z tym zakładaniem pokoi to ich chyba pokręciło ostro. Chociaż kiedy gra się z jakimś friendsem, serwer stoi i nikogo nie wywala po skończonej walce -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Tower's New Guardian Cleared all upper floors of TOWER OF LOST SOULS. zdobyte :razz: trochę trzeba się namęczyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) Gierka zakupiona. Również ukończyłem Tower Of Lost Souls. Grałem głównie Yodą i Nightmare. Od 10 floor było już ciężko, ale jakoś po trudach dałem radę. Gierka jak dla mnie niesamowicie dynamiczna. Tak jak SC 1 i 2 (w 3 nie grałem). Ktoś coś wie o postaci Vadera dla wersji X360 ? Da się ją odblokować jakoś ? Czy to tylko Exclusive na PS3 z mocarnym Cellem ? P.S no to kiedy się ustawiamy na jakąś łupankę na Live ? Nie mogę się doczekać aż Leborgowi złoję skórę. P.S 2 granie padem jakoś nie sprawia mi większych problemów. Chociaż w 1 i 2 część grało mi się znacznie lepiej na Dual Shocku. Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Vader ma być jako dlc, ale nie wiadomo kiedy. Co do gry, to spoko jestem chętny (jutro się możemy jakoś ustawić)- ale rewelacji się nie spodziewaj. Kiedy wszyscy szlifowali skilla, ja twardo przechodziłem forze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...