Liptonti Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 witam jak mam ustawiony tryb podwójny umts/gsm zrywa mi połaczenia głosowe.... dlaczego jak temu zaradzić sieć plusgsm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 masz abonament czy prepaid ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wyłączyć UMTS lub zamieszkać w innej okolicy :D U mnie działa, ale jak wyjadę po za Gdańsk to bez wyłączenia się nie obejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zdarzyło mi się kilka razy utracić zasięg na tym telefonie, ale było to spowodowane miejscem w którym przebywałem. Ogólnie, tak jak przedmówcy, lepiej wyłączyć UMTS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...