sebeusz Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam Mam wielką prośbę o to by ktoś wrzucił screena z DSP Kx-ów dla stereo. Chciałbym mieć tak ustawione DSP aby stereo działo na nim najlepiej. intereseuje mnie czysty sygnał bez żadnych dodatkowych pierdół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz90 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 w przypiętym temacie "Super Dźwięk Dla Wszystkich" masz ustawienie dla stereo (bardzo dobre - sam korzystam) ps: wypadało by użyć przycisku szukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeusz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Tak się składa, że próbowałem je wczytać ale nie da rady. Mam najnowsze kx 3538m. Jezeli wiesz jak mam to zrobić to mi powiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...