Skocz do zawartości
emgie

Voucher, Xp -> Vista

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Sprawdzałem w szukajce, ale wyskoczył mi ten temat co ma 170 stron icon_biggrin3.gif. Chodzi mi czy ktoś realizował ten voucher który dostawało się przy zakupie XP? Jestem ciekaw jakie koszty i ile zabawy z tym jest.

no to w takim razie go przekop - ja znalazłem bez problemu informacje o tych voucherach w tym temacie

To ja poproszę bana na to forum jak potraficie tylko zamykać. Chyba was pogrzało, że będę kopał 170 stron, żeby się czegoś dowiedzieć. Jestem użytkownikiem tego forum od 2003r i zawsze najpierw szukam, zanim zadam pytanie. Konkretnie takiego tematu nie było. Dla innych też się przyda nie będą musieli za miesiąc szukać w 230 zakładkach. Mam wrażenie, że dzieci to forum moderują i mają dużo czasu. Ja pracuję po20 godzin dziennie i czasami po prostu czasu braknie na sen. Może tylko FAQ wywiesicie, po co forum? Dowidzenia.

Edytowane przez emgie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczyles plakac jak potluczony gowniarz? Bo na razie zachowujesz sie gorzej niz typowe dziecko neostrady.

A szukajka wewnatrz tematu dziala :arrow: Voucher. Wystarczy chciec cos znalesc.

Skończyłem. Widzisz można jak się chce. Oświeć mnie jak działa szukajka wewnątrz tematu bo nie qmam. Druga sprawa, że nikt jeszcze chyba nie testował na własnej skórze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo vouchery uprawniały do upgrade xp do visty, rejestracja i podobne sprawy zapłacić za przesyłkę i przysyłają płytkę visty, ale to trwało do końca marca, później jeśli komuś moduslink coś odrzucił to mógł procedurę jeszcze raz przejść do końca kwietnia, ale nie słyszałem nic o końcu czerwca np.

I albo się podawało nr vouchera, albo jak go nie miałeś do CAO xp, data zakupu i kopia (fax,scan) dowodu zakupu no i zapłacić kartą trzeba było coś koło 6,50. I tyle. Także spóźniłe się!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na to wygląda, weź jeszcze sprawdź czy masz jakiś adres stronki napisany na voucherze, i wejdz na niego, a przy okazji możesz go wrzucić to. Ale obawiam się że już po wszystkim, i pewnie że Xp spox, ale za 6 eurasów można było mieć viste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale nie mówię żeby od razu ją instalować, można poczekać aż będzie bardziej stabilna, wiecej gier będzie korzystało z DX10, będzie lepsze zpalecze i wsparcie techniczne i wtedy mamy system za only 6 euro :D

Ja tak na laptopie zrobiłem i nawet tej visty nie zainstalowałem jeszcze i nie zamierzam na razie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi