moskit Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 jak w temacie musze kupic obudowe za ok. 230zl pod sprzet: 650i ultra, 8800gts i zasilka bq-queit straight power 450w. myslalem nad cheifteciem MIDI BH-01BBB. (234zl na allegro) przeczytalem o niej troche komentarzy, wszyscy sa nia zachwyceni, ale znalalem tez wypowiedzi o tym, ze wszystko montuje sie bez srubek i ze karta graficzna sie cienko trzyma? co z moim 8800? ladnie sie tam ulozy? prosze o pomoc w wyborze budy :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drizit Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jak nie Szef to wybierz coś z Coolermastera. Mają takie ceny podchodzące pod twoje możliwości finansowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja mam tą bude i można brać ją w ciemno ideał dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 ale znalalem tez wypowiedzi o tym, ze wszystko montuje sie bez srubek i ze karta graficzna sie cienko trzyma? co z moim 8800? ladnie sie tam ulozy?hdd i cd bezsrubkowo fdd śrubkowo nie wiem co za kolo miał problemy z cienkim trzymaniem grafiki, moze nie umiał przykręcic śruby ? :lol2: buda ma dużo miejsca i zmieszczą sie nawet najdłuższe karty graficzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 ok dzieki, kupuje :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...