PiPoL Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 He he, własnie miałem to pisać:D:D Ale widze, że na Ciebie moge liczyć w każdej kwesti :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 GAMEPLAY oj nic się nie nauczyli, dalej nienaturalnie poruszające się kukły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 GAMEPLAY oj nic się nie nauczyli, dalej nienaturalnie poruszające się kukły Uuuu... Dobiłeś mnie tym filmikiem... :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 sorry, ale ten z 22 sekundy co sie obraca z pilka to normalnie ruchy jak Rasiak :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) W czwartek ma sie ukazac demko na PS3 i X360 wiec sami ocenicie tego crapa z ladna graficzka. ;] PS. 'chodza' glosy, ze PES2008 bedzie mial premiere 5 pazdziernika, a nie jak planowane bylo 26. :P Jezeli to info sie potwierdzi to juz niedlugo powinno byc dostepne demko. ;] Edytowane 11 Września 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 no pipol, ssasz, demko na xbl [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 no pipol, ssasz, demko na xbl [; ,,Właśnie zacząłem ściąganie dema tegorocznej edycji FIFY. Niestety zupełnie nie rozumiem, czemu demo dostępne jest na kontach ze Stanów Zjednoczonych, Australii, Kanady, Hong Kongu, Korei, Singapuru i Tajwanu, a nie ma go w Europie. Major Nelson pisze, że na Starym Kontynencie zawita ono lada dzień, ale niesmak pozostaje. W końcu popularność piłki nożnej w USA i w Europie jest drastycznie różna." POLYGAMIA.PL No to pojechali... PS. Kucyk, z łaski swojej pisz moją ksywe jak należy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 sry, nie wiedzialem, ze wielkosc liter ma takie znaczenie :) to zaloz sobie konto na usa, chyba, ze wykorzystales limit 3 darmowek z konsola? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 sry, nie wiedzialem, ze wielkosc liter ma takie znaczenie :) to zaloz sobie konto na usa, chyba, ze wykorzystales limit 3 darmowek z konsola? Nie, mam tylko jedno konto. Ale w sumie mam nadzieje, że dla europejczyków tez dadza szybko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Nie, mam tylko jedno konto. Ale w sumie mam nadzieje, że dla europejczyków tez dadza szybko...no to sobie zaloz na USA, darmowy live przez 1 miesiac, jestes fanem fify wiec nie wierze, ze bedziesz czekac do jutra :P Edytowane 13 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 No i zagrałem... Heh, słaby sex moze tak, ale miłosci z tego nie będzie... Pełną stestuje, bo dostaje i tak za free od EA. Chociaż zapewne w pełnej będzie to samo. Nawet nie wiem co by tu o niej napisać... A miało być taaaaak fajnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 no ja też wczoraj trochę ją pomęczyłem, no niby jest postęp, ale to jeszcze nie to i wątpie, aby się to zmieniło do następnego engine'u - czyli pewnie z 3-4 lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?t...sc&start=30 Kucyk, my się nie znamy czy oni? A moze za krótko grałem... Chyba dam jej jeszcze szasne, i obczaje lepjej sterowanie, bo w sumie może ta gra jest naprawde tak dobra jak piszę... Dzisiaj wieczorem testowanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) wiesz co, gralem wczoraj z 10 meczykow, w tym 5 z kumplem i juz sobie wypracowalem opinie na temat tej gry, jest bardzo dobrze, ale do poczucia wolnosci, przypadkowosci tej z PES'a jeszcze jej brakuje, zdecydowanie lepiej jest niz rok temu, ale to jeszcze nie to Edytowane 14 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 No i musze zmienić zdanie. Ta gra jest naprawde zaje**. Ale trzeba zagrać pare meczy aby nauczyć sie grać. No i najlepjej pykać na kamerze dynamicznej 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ja patrzę na te filmiki od "Kucyka" i tak patrząc na to to bardzo fajnie nowa Fifa wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ogólnie oprawa tak... ale imho sam wygląd zawodników i sposób poruszania się...jak zobaczyłem jak się Scholes porusza na jednym z tych filmików, które zarzucił Kucyk...wtf? nie idzie poznać kto jest kto po ruchach...a powinno... a tu jeden cytacik z xboxonline Animacja piłkarzy niewyobrażalnie rzeczywista... ja się pytam gdzie ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Mogli chociaz zrobic 'glupiego' porta z x'a na pc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 to dlaczego FIFA08 w wersji na PC różni sie od tej na X360 tłumaczył pracownik EA w wywiadzie dla CDA(obecne wydanie) w skrócie, stwierdził że tylko około 10% obecnych PCtów poradziło by sobie z FIFA08 na X360 ... bla bla bla coś w tym stylu, mało pamiętam bo na szybcika czytałem gazetkę w Empiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) haha no jasne :D niesamowicie zawansowana technicznie fifa z xboxa nie do ogarniecia na pc :lol: nie robili by juz z siebie idiotow. Edytowane 15 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac-Power Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zawsze wolałem Fife niż PES`a...i tak było z każdą częścią serii :) Nie wiem, może i PES lepiej sprawdzi się na konsoli ale ja grając na komputerze wybieram Fife i wiem, że zdania prędko nie zmienie...o ile wogóle kiedyś zmienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Bo w fife lepiej się gra na klawiaturze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Fifa lepiej sprawdza sie na piecu (pewnie z powodu wypas grafy), a PES na konsoli, bo nie ma patch'y. :lol2: Edytowane 16 Września 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Z tego co widac po filmikach - widac ze jest ciekawiej , troche poprawili , bo wczesniejsza fifa to taki gniot był że nie dało sie grac po 2 meczu juz mi sie nudzila ta statyczna gra ....... Napewno skusze sie i przemoge zagrac z 10-15 meczykow i zobacze :) PESFAN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Mam za sobą pare meczyków w Fife ;) Tak na szybko sprawdzałem ten tryb Be a Pro i troche lipa. Komputer reaguje z opóźnieniem albo ja mam takie wrażenia :lol: Grafika jest zmieniona , nie to co w demo widzieliśmy :) Grafika na filmikach z ripleji i przed meczem jak wchodzą piłkarze na stadion syci :lol: Trików na razie żadnych nie potrafię wykonać. Co do rzutów wolnych to masakra ... W ogóle nie mam pojęcia jak je wykonywać. Wyczytałem na tych poradnikach jak sie gra ładuje , że jakoś analogami się ustawia podkręcanie piłki itd. I to na tyle w tej chwili :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 to czyli grafika jest lepsza? pytam tylko o grafe podczas "kopania", nie wstawki przedmeczowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Pare fotek ;) :lol: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cdd00bad8ebe9ed1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c6de029564464a4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39d99f006726b2d1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f26761a5c995c748.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a5645450c981321.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4bb86ef55fcdbe1b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79c6b024ab09de04.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Co to detale dałeś na low czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Co to detale dałeś na low czy co?Fifa na pieca tak wyglada. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 pokaż jak wygląda w rozdzielczości 1280x1024 (lub wyżej) z detalami na High, a nie 800x600, wtedy dopiero będzie można oceniać grafike. W fifie poziom grafiki jest uzależniony w duzym stopniu od rozdzielczosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...