PiPoL Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A ja w tym roku kupuje wersje na XBOX i nie ma bata:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Moze razor troche pisze chaotycznie, ale wiadomo o co mu chodzi, znowu nie ma argumentow, aby sensownie wybronic sama gre, wiec temat sprowadza sie do pyskowek miedzy userami. Po co to wszystko jak wiadomo jak to sie skonczy, temat odejdzie w zapomnienie po kilku tygodniach jak co roku... Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Nowe screny: http://media.xbox360.ign.com/media/908/908851/imgs_1.html O mamo... Wersja na X360 powoduje opad szczeny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Nowe screny: ... O mamo... Wersja na X360 powoduje opad szczeny... chłopie zwolnij z tym zachwytem nad x0 ... co post to ohy ahy na temat xboxa .... bo jak byś nie zauważył piszesz w dziale o grach na PC Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Nowe screny: http://media.xbox360.ign.com/media/908/908851/imgs_1.html O mamo... Wersja na X360 powoduje opad szczeny... szczególnie, że każda gra wyglądała tak samo na screenach takich jak te... a znowu gra okaże się lipna ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 rok temu bylo dokladnie tak jak na screenach, czemu tak ma nie byc w tym roku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 chłopie zwolnij z tym zachwytem nad x0 ... co post to ohy ahy na temat xboxa .... bo jak byś nie zauważył piszesz w dziale o grach na PC ,,Chłopie", gra jets multiplatformowa, a że temat jest w dziale PC to nie moja wina, tak samo jak nie moją winą jest to, że najlepjej wygląda na X360 i PS3... Co do screenów, przecież FIFA zawsze wygląda jak na screenach, tylko niektórzy myśla że screeny które oglądają są na PC i potem dziwią się, że na monitorze widzą co innego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Co do screenów, przecież FIFA zawsze wygląda jak na screenach, tylko niektórzy myśla że screeny które oglądają są na PC i potem dziwią się, że na monitorze widzą co innego:)jasne, bo EA nie retuszuje screenów dla celów marketingowych i wszystko co piękne to z wersji x0 , lub czemu EA reklamuje grę na różne platformy screenami z x360 ? dlatego też potencjalni nabywcy maja prawo mieć żal do producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 jasne, bo EA nie retuszuje screenów dla celów marketingowych i wszystko co piękne to z wersji x0 , lub czemu EA reklamuje grę na różne platformy screenami z x360 ? dlatego też potencjalni nabywcy maja prawo mieć żal do producenta Zawsze są screeny z wersji na PS2, PC, PSP i X30, więc w czym problem? Pozatym wyobraź sobie, że np. na pokazach jest zazwyczaj wersja z PS2. Więc nie przesadzaj:) Zresztą, wszystko okaże się 28 sierpnia po ukazaniu się demka;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nowe screny: http://media.xbox360.ign.com/media/908/908851/imgs_1.html O mamo... Wersja na X360 powoduje opad szczeny... Zdjęcia są naprawdę cudne, niemalże wszystko odwzorowane w 100% -> robi wrażenie heeh //nawet ochraniacze pod getrami// so sweet :) tylko szkoda, że są to foty z ps3;box...a po drugie szkoda, że to beckham na ty fotach :rolleyes: "co za pion"ja wiem, że jest on najsłynniejszym futbolowym lovelassem, ale niestety nie jest już najlepszym piłkarzem :) heheh ale ok....nowy klub, nowa koszulka, nowe logo nowy becks... :lol: Ciekawe kiedy zarzucą fotami z pc ---> mam nadzieje, że będą jeszcze lepsze od konsolowych, w najgorszym wypadku niech będą "podobne"-isze ? hmm :wink: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zdjęcia są naprawdę cudne, niemalże wszystko odwzorowane w 100% -> robi wrażenie heeh //nawet ochraniacze pod getrami// so sweet :) tylko szkoda, że są to foty z ps3;box...a po drugie szkoda, że to beckham na ty fotach :rolleyes: "co za pion"ja wiem, że jest on najsłynniejszym futbolowym lovelassem, ale niestety nie jest już najlepszym piłkarzem :) heheh ale ok....nowy klub, nowa koszulka, nowe logo nowy becks... :lol: Ciekawe kiedy zarzucą fotami z pc ---> mam nadzieje, że będą jeszcze lepsze od konsolowych, w najgorszym wypadku niech będą "podobne"-isze ? hmm :wink: B-) Foty z PC już są od dawna, wyggląda to jak troszke poprawiaona FIFA 07. Nie zanosi się też na zmiane silnika w przyszłym roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.gametrailers.com/player/14534.html --> :wink: //ala boxik// Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 I znowu siatka jest druciana. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 http://www.gametrailers.com/player/14534.html --> :wink: //ala boxik// Stary.. Eeeee... To jest FIFA 07 :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Stary.. Eeeee... To jest FIFA 07 :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :blink: hehehe "mój błąd" tak czy siak wygląda to pięknie, mogłaby to być fifa 08 na pc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) kolejna porca zdjęć niestey z boxa http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa08&a...=115&id=254 a poniżej zdjęcia z pc.... http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa08&a...=112&id=251 niestety fatalnej jakości ps. demo w następnym tyg.:) Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 http://download.gametrailers.com/gt_vault/..._skillmoves.mov Ołłłłłł jeah... W tym roku FIFA 08 na konsolowym tronie gier football'owych B-) B-) B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) PiPoL - watpie ;) Moge przezyc te dziwne podania i ruchy, ale w 07 brakowalo mi przede wszystkim soczystych, sensownych i tam "gdzie ja chce" strzalow, jak to porawia to bedzie naprawde dobrze i dosc miodnie, jak nie i bramkarz dalej bedzie lapal strzaly na stojaco z 16m jakby nigdy nic to nic z tego... Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) PiPoL - watpie ;) Moge przezyc te dziwne podania i ruchy, ale w 07 brakowalo mi przede wszystkim soczystych, sensownych i tam "gdzie ja chce" strzalow, jak to porawia to bedzie naprawde dobrze i dosc miodnie, jak nie i bramkarz dalej bedzie lapal strzaly na stojaco z 16m jakby nigdy nic to nic z tego... Ha, a ja jestem dobrej myśli. Po filmikach które oglądałem widac, ze są zmiany. Nawet w ruchach. Moment, znajde filmy i Ci pokaże, chociaż więcej gadania niż pokazów gry, ale widać zmiany ruchów. EDIT: http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa08&page=16 EDIT 2: http://media.xbox360.ign.com/media/908/908851/imgs_1.html SCREENY B-) Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ha, a ja jestem dobrej myśli. Po filmikach które oglądałem widac, ze są zmiany. Nawet w ruchach. Moment, znajde filmy i Ci pokaże, chociaż więcej gadania niż pokazów gry, ale widać zmiany ruchów. EDIT: http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa08&page=16 EDIT 2: http://media.xbox360.ign.com/media/908/908851/imgs_1.html SCREENY B-) screeny powodują, opad szczeny !!!!!!!!! ciekawe, jak to będzie w pełni wyglądać na pc, jedynie można sie domyśleć, że skoro nie będzie wzbogacony nowym silnikiem, możemy sie spodziewać coś na stylu 07 z minimalnymi poprawkami, strojów, kibiców, cieni ? Najbardziej bym sobie życzył poprawy samej murawy, aby była bardziej zielona...realistyczna, a nie grając na san siro...//widzimy wytarte bojo// no chyba, że tak naprawde zespół nie ma podgrzewanej hehe, :wink: I qrde co chyba najważniejsze, sama rozgrywka, żeby tego nie spiepszyli !!!!!!! no to czekamy do dema !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A ja bym sobie życzył by wreszcie EA zrobiło coś z kibicami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 kolejny wysyp zdjęć: http://www.fifa4fans.de/pre_network/fifa08/screenshots.php a właśnie co jest z tym DEM-em ?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) kolejny wysyp zdjęć: http://www.fifa4fans.de/pre_network/fifa08/screenshots.php a właśnie co jest z tym DEM-em ?? :blink: Panie i Panowie... Demo niedługo na PC, na X360 i PS3 6 września. Ale... Mam 2 filmiki które w szczególności powinien obejrzeć Kucyk, stary jeśli tym razem powiesz ze PES jest nie wiadomo jak lepszy, to sorry ale więcej dyskusja z Tobą jak dla mnie nie będzie miała sensu:) Zwracam szczególną uwagę na akcję z pierwszego filmiku, a dokładniej na strzał w słupek:) Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) w poprzeczke jak juz cos, wedlug mnie bez rewelacji, wkurzajace w 07 bylo to, ze zawodnik wykonujacy "skrypt" byl po za kontrola pada, te podania tez jakies takie lewe, widac poprawe, ale ta pilka ciagle lata jak by wszystko opieralo sie na skryptach, do tego, zaden pilkarz nie wychodzi do podania tylko kazdy czeka :blink: przez to wyglada to nie naturalnie, podanie, czekanie, odbior, obrot, podanie itd itp. nie podoba mi sie, zobaczymy, demko juz niedlugo nie wiem co ty chcesz ode mnie, jestem maniakiem pilki noznej i zycze fifie jak najlepiej, bo na tym skorzystam, ale ona naprawde jest jakas sztuczna :? Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 na pc, ma byc wersja z grafa z xboxa czy z ta grafa beznadziejna co byla rok temu??? jest to jedyna szansa dla fify... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) na pc, ma byc wersja z grafa z xboxa czy z ta grafa beznadziejna co byla rok temu??? jest to jedyna szansa dla fify...Prawdopodobnie to gów... co przed rokiem ja już tę grę skreśliłem właśnie ze względu na to, że EA wali ewidentnie w chu... no chyba, że nastanie cud i zapodadzą nowy engine, to wtedy dostanie szansę, ale na to się nie zanosi. Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 na bank stary engine, bylo potwierdzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nowy gameplay oraz grafa tylko na XBOX360 oraz PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Heh, PES zawsze byl jest i bedzie lepszy od fify ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A ja bym jeszcze chciał aby przeciwnik był w stanie (nawet na najłatwiejszym poziomie) wykonać pojedynczy drybling w stronę bramki (bez żadnych akcji typu podanie) zakończony próbą strzelenia gola, innymi słowy - aby umiał wykorzystać potencjalną sytuację gdy przed nim nie ma nikogo tylko bramkarz w polu karnym ;o Czy tak dużo wymagam?? ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...