Dudek89 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie miałbym powodu robić fake-ów jestem rozczarowany ;/ 1.Taki same gameplay 0 różnic 2.X360 a PC nie wiem co oni robią z PC-towców, poniżają nas 3. Ronaldinho dalej z dalekich odległości z wolnych sadzi bramki w same okienka 4.Bramkarz przy wolnych dalej rzuca się jak piłka już jest w bramce 5.Przełączenie pomiedzy jednym a drugim zawodnikiem zamiast "S" to "Shift" 6.Piłka jakaś dziwna 7.Murawa 8.Żeby to był kotlet to ok, a to jakieś odgrzewane łazanki 9.Składy chyba z połowy lipca nie będą w pełnej wersji ? Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Dudek89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Bogos , tak gram w 800x600 bo niestety posiadam chwilowo crt-eka 15nastke ;) A co do AA to może mi powiesz jak to mam włączyc w grze skoro się nie da bo nie ma opcji ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 wymus w sterach - pytanie co to da? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 pipol - nie podniecaj sie tak, po co bluzgasz na ludzi, nie od dzisiaj wiadomo, ze wersja na pc jedzie na starym silniku to czego tu sie spodziewac, chyba nikt nie jest zaskoczony zenujacym wygladem tej gry, wstrzymaj sie do wersji na x360, tam przynajmniej mozna sie zmusic do grania ze wzgledu na grafe ;) No wiesz, zazwyczaj zmieniali chociaż popup, a teraz jest taki sam jak w 07, wiec myslałem że to fake... Co Ty sapiesz odrazu do mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Co Ty sapiesz odrazu do mnie.bo ja tak co roku na ciebie "fifowcu" ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 bo ja tak co roku na ciebie "fifowcu" ;) ;) ;) No właśnie :lol::lol::lol: Chyba w dziale konsol trzeba dać nowy temat, bo to 2 zupełnie inne gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 @kucyk , próbowałem bez efektów ;) dalej ta sama grafa :lol: W ogóle jaki to poziom dali w tej fifie bo jakoś ciężko mi się gra i mam takie wrażenie jakby komputer szybciej biegał na sprincie niż ci moi zawodnicy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Poziom mizerny :P semi-pro pewnie :P zagrałem 1 mecz i już chyba nie zagram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 kucyk zawsze to lepiej wyglada http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...729c9a5619.html niz screen bez aa i w tak malej rozdzialce ja tam lubie fifke, facynatem pilki nie jestem, lubie sobie poprostu zagrac demo sciagam zobacze pewnie to samo co w 07, ale co tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) cóż ja dalej widzę fife 06/07 :] gdzie ta 08 :lol2: ? EA [`] [`] aż żal D ściska jak sie na to patrzy :] Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 przepraszam, ale czy panowie z EA sobie przypadkiem jaj nie robią? WTF! ja chyba demo F07 zadoiłem :| więcej wam oszczędzę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 rzeczywiście po tych screenach widać że to jest fifa 07:/ sam sciagam niecałe 40 % mam idzie powoli bardzo ale po tych obrazkach sie normalnie zniechecilem po co mi drufa fifa 07 a zmienilo sie cos chociaz w samej grze ? gamplay ? cos co widac co dodali a czego nie w zapowiedziach gry było że można samemu sterować bramkarzem to prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja tez chce pograc w ten symulator, skad sciagacie, bo mi z ea idzie 10kb/s... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja tez chce pograc w ten symulator, skad sciagacie, bo mi z ea idzie 10kb/s... :sad: U mnie straszny tragizm,,,4,65kb/s , jestem przy 5%... :lol: ale kur %$&$& aż sie odechciewa... :mad: "grania" "wszystkiego" ..czytając WASZE posty !!!! graficzne nie spodziewałem sie czegoś lepszego niż 07, może minimalnej poprawy, ale co do samej rozgrywki??? kurf....przecież muszą być jakieś "wielkie zapowiadane "zmiany??? nie ma? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Magia może zniknie, ale "serducho do gier sportowych i do samego sportu nigdy" ... Z twojego opis można wywnioskować, że już sprawdziłeś demo-pograłeś i niestety nie zachwyciło cie...szkoda, że nie podzieliłeś sie z nami wrażeniami!!!! co nowego, co starego, co na plus, itd. Szczerze to sam już nie moge sie doczekać odpalenia, zresztą demo - to demo, co innego full, zza jakiś czas powinny powychodzić ładki, co do rozdzielczości, itp,itd. No cóż zobaczymy, czym to sie je!!!I dalej czekasz z niecierpliwoscia na demko? :lol2: Aha, faktycznie 'ladki' do fify zawsze byly imponujace i zmienialy gre nie do poznania. :lol: Ta gra potrzebuje mega patch'y i moze wtedy by byla do 'strawienia', ale na nie sie niestety nie zanosi. Tak poza tym to fajne demko EA wypuscilo. :lol2: Rzucanie co roku tego samego kotleta, ktory jest coraz bardziej niestrawny jest pokazem gdzie ta firma ma graczy i na czym jej tak naprawde zalezy. Dziekuje tworca tej el0 gry za ich wysilek i wylany pot podczas tworzenia wersji na PC'ta, za rok spodziewam sie rownie wielkiego postepu w grafice i gameplay'u (przy takim progresie to juz bedzie jak transmisja w TV :lol2: ). PS. czekam na PES'a, bo tam przynajmniej tworcy nie olewaja gracza w takim stopniu jak panowie z EA, a czego nie zrobi Konami tym zajmie sie scena. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) w takim razie co to jest http://www.gametrailers.com/player/24346.html ?? wersja na x360? chyba tak. Poza tym ten gosc powinien "sprzedawac odkurzacze", prawie mu uwierzylem :lol: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 idzie w tym demie zmienic rozdzialke i detale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Nie no kocham EA tylko oni potrafią wcisnąć ludziom taki shit i zrobić tak, że będą się z tego cieszyć, zupełnie jak zapowiedzi wyborcze PiS-u, same shit different day :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 w takim razie co to jest http://www.gametrailers.com/player/24346.html ?? wersja na x360? chyba tak. Poza tym ten gosc powinien "sprzedawac odkurzacze", prawie mu uwierzylem :lol:tak to wersja z x360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=Py1Eui8fLqU Ten filmik chyba wystarczy za mój komentarz :lol2: Idę grać dalej, może wpadnie coś ciekawszego [;[;[; Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 , klasyk, zdecydowanie lepsza zabawa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 co za kara :D (jak co roku) dla fanów fify buahaha ciekawe jak ver. na X będzie wyglądać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Hehe big LOL, zresztą jak co roku, ja nie wiem czy panowie z EA są ślepi czy jak, żenada ;/, a może stanie się cud i okaże się że przez pomyłkę wydali demo fify 07... :-P :-D Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dodatek do demka, który pozwala zmienić detale, rozdzielczość, długość rozgrywania spotkania itd. ftp://fifapolonia.e-utp.net/pub/mirror/fi...emoExpander.rar To już tradycja wydawania takich expanderów, jakby EA sama nie mogła udostępnić opcji. Toć to zniechęcanie do pełnej wersji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 U mnie straszny tragizm,,,4,65kb/s , jestem przy 5%... :lol: ale kur %$&$& aż sie odechciewa... :mad: "grania" "wszystkiego" ..czytając WASZE posty !!!! graficzne nie spodziewałem sie czegoś lepszego niż 07, może minimalnej poprawy, ale co do samej rozgrywki??? kurf....przecież muszą być jakieś "wielkie zapowiadane "zmiany??? nie ma? :unsure: a kiedys byly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Co roku to samo -- ta gra to NĘDZA!!!! Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez alient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 a kiedys byly?W 1996 roku jak wyszła w 1998 niezapomniany World Cup no i może któraś z 200x (ale któraś przed 2005 rokiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Deja Vu lol ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 http://rapidshare.com/files/52448982/FIFA08_PC_Demo.r00 http://rapidshare.com/files/52449111/FIFA08_PC_Demo.r01 http://rapidshare.com/files/52449209/FIFA08_PC_Demo.r02 http://rapidshare.com/files/52449389/FIFA08_PC_Demo.r03 http://rapidshare.com/files/52449497/FIFA08_PC_Demo.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dodatek do demka, który pozwala zmienić detale, rozdzielczość, długość rozgrywania spotkania itd. ftp://fifapolonia.e-utp.net/pub/mirror/fi...emoExpander.rar To już tradycja wydawania takich expanderów, jakby EA sama nie mogła udostępnić opcji. Toć to zniechęcanie do pełnej wersji! Nie dziala ten link. wtf ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...