Popiół Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dobrze wiedzieć :lol: dzięki ;) Szkoda ze juz nie do dostania są nowki sztuki :/ Ale co ja bede marudził, 150zł, karty pewnie poleasingowe z innych krajów znając życie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Małe pytanko. Jak jest z głośnością na wyjściach tej karty? Moja integra zmusza mnie do odkręcenia potencjometru na maxa w słuchawkach aby mieć zadowalającą głośność. Czy poziom dźwięku jest wystarczający? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Kartę dźwiękową, a integrę dzieli przepaść pod względem dynamiki i szczegółowości (jeżeli oczywiście mówimy o połączeniu analogowym) :) Ogólnie to przy tej karcie odczujesz ogromną różnicę, jeżeli będzie mało to dokupienie wzmaka słuchawkowego, a dalej prodigy 2 :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...